Новости

February 12, 2024

Откључајте блокове бунара и надоградите своју базу у Енсхроудед-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Енсхроудед нуди више од само борбе и преживљавања. Такође можете побољшати своју базу и учинити је што пријатнијом тако што ћете надоградити блокове, укључујући надоградњу са грубог дрвета на блокове бунара.

Откључајте блокове бунара и надоградите своју базу у Енсхроудед-у

Откључавање блокова бунара

Да бисте побољшали главну зграду своје базе, морате откључати више блокова тканине. Велл Блоцкс је један од материјала који можете откључати. Да бисте откључали блокове бунара, морате да завршите задатак који вам је дао Столар. Потрага је на одговарајући начин названа „Блокови бунара“ и захтева од вас да извадите блокове из дубине бунара.

Довршавање потраге

Да бисте довршили потрагу, идите до извора Еликсира који је најближи Схелл Бурров-у. Курсор на мапи ће вас водити до локације блокова бунара. Клизите доле и идите на север да бисте стигли до острва где се налазе блокови. Не морате да победите Фелл Монстросити да бисте пронашли блокове бунара. Када стигнете до острва, идите до пећине са леве стране и наћи ћете блокове у сандуку.

Израда блокова бунара

Након завршетка потраге, откључаћете рецепт за блокове бунара. Да бисте направили један блок бунара, требаће вам 10 пешчара и пет течности за покривање. Ове састојке је релативно лако прикупити, па се побрините да их набавите. Блокови бунара су један од последњих типова блокова које можете откључати, заједно са коштаним блоковима и каменим блоковима од временских услова.

Закључак

Откључавање рецепта Велл Блоцкс у Енсхроудед-у омогућава вам да побољшате своју базу и учините је пријатнијом. Довршавањем потраге и прикупљањем потребних састојака, можете направити блокове бунара и надоградити своју базу како бисте створили удобан животни простор. Дакле, крените у потрагу, прикупите материјале и побољшајте своје Енсхроудед искуство!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости