Новости

February 14, 2024

Откључајте истрагу Асхен Цорсаир-а и затражите бродско богатство

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Да бисте откључали истрагу Тхе Асхен Цорсаир у Лобањи и костима, прво морате да достигнете Злости чин Буццанеер-а. Када постигнете овај ранг, истраге и гласине постају доступне за праћење и решавање. Крените до складишта у Саинт-Анне и потражите новине на пулту. Подигните га да започнете истрагу о Пепељастим корсарима.

Откључајте истрагу Асхен Цорсаир-а и затражите бродско богатство

Истрага Асхен Цорсаир-а је низ трагова које морате пратити да бисте завршили потрагу. Сваки траг је документован на картици Истраживања у менију Знање. Након што добијете нови траг, увек проверите картицу Истраге да бисте открили следећи корак.

  1. Плундер Гуеранде насеље: Ваш први корак је да опљачкате насеље Гуеранде које се налази јужно од Саинт-Анне. Завршетак првог таласа пљачке пружиће вам нови траг истраге.
  2. Пронађи поруку у боци: Према белешкама, следеће би требало да пронађете поруку у боци у региону Западног басена. Крените до предстраже Иле Мицхел у региону Западног басена и потражите боцу. Може се мријести између мањих острва јужно од испоставе или непосредно испред испоставе. Потражите златни сјај у мору.
  3. Ухватите пепељастог корсара: Порука у боци открива да пирати планирају побуну на пепељастим корсару у близини испоставе Три брата. Пловите близу испоставе и Пепељасти корсар ће се појавити у близини острва. Нападните пепељастог корзара и укрцајте се на њега када му понестане здравља. Сакупите што више сребра и прочитајте последњу белешку на картици истраге да бисте завршили потрагу.

Запамтите, истрага Тхе Асхен Цорсаир је део Лобање и костију Премиум издања и можда неће бити доступна одмах. Откључајте истрагу тако што ћете достићи Злости чин Буццанеер и пратити трагове да бисте преузели богатство брода.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости