Новости

February 14, 2024

Откључајте моћни СГ-225 Бреакер у Хеллдиверс 2 и разбијте Алиен Инвадерс

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Хеллдиверс 2, СГ-225 Бреакер је најмоћније оружје које вам може помоћи да победите инвазионе ванземаљске облике живота. Овај водич ће вам показати како да откључате ово оружје и натерате непријатеље да зажале што су напали нашу Супер Земљу.

Откључајте моћни СГ-225 Бреакер у Хеллдиверс 2 и разбијте Алиен Инвадерс

Откључавање прекидача СГ-225

Да бисте откључали СГ-225 Бреакер, морате набавити Хеллдиверс Мобилизе! Варбонд борбена пропусница. Овај борбени пролаз нуди три варијације Бреакер-а: стандардну, запаљиву и Спраи&Праи. Међутим, оригинални Бреакер се сматра најбољим.

Да бисте набавили СГ-225 Бреакер, биће вам потребно укупно 95 Варбонд медаља. Разбијач се може наћи на четвртој страни Хеллдиверс Мобилизе-а! каталог, али прво морате откључати овај одељак тако што ћете потрошити 75 медаља. Када се четврта страница откључа, можете купити Бреакер за додатних 20 медаља.

Моћ прекидача СГ-225

СГ-225 Бреакер је оружје за продор у лаки оклоп које се истиче у домету и покретљивости. Има високу стопу ватре и велико ширење метака, што га чини ефикасним и против непријатељских хорди ниског нивоа и против већих оклопних непријатеља. Да бисте у потпуности искористили Бреакер, препоручује се да укључите Стратагеме у своју опрему.

Закључак

Ако тражите најбоље оружје за млевење у Хеллдиверс 2, СГ-225 Бреакер је одговор. Његова моћ и свестраност чине га вредним средством у борби против ванземаљских освајача. Зато немојте престати са млевењем док Бреакер није у вашим рукама!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости