Новости

February 15, 2024

Откључајте моћ израде фосила у Бесконачном занату

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Инфините Црафт-у, прављење различитих рецепата омогућава вам да истражите будућност, прошлост и све између. Један од важних и релативно лаких рецепата за откључавање је Фосил. Откључавање нових састојака отвара потпуно нови свет могућности израде, тако да је од суштинског значаја да откључате што је више могуће. Овај водич ће вам показати како да направите фосил у Инфините Црафт-у.

Откључајте моћ израде фосила у Бесконачном занату

Црафтинг Фоссил

Да бисте направили фосил у Бесконачном занату, потребно је да комбинујете камен са биљком. Овај рецепт је релативно једноставан у поређењу са осталима у игри, што га чини одличним додатком вашој колекцији на почетку. Ево како можете да направите потребне састојке:

Израда камена

Камен се лако може направити у само два корака. Помешајте лаву са земљом да бисте створили камен. Земља је један од ваших почетних састојака, тако да не морате ништа да радите да бисте је добили. Међутим, мораћете да откључате Лаву комбиновањем Ватре и Земље.

Макинг Плант

Биљка је основни рецепт у Инфините Црафт-у и може се направити помоћу воде и земље. Ово су такође почетни састојци, тако да можете креирати Биљку од самог почетка. Рано откључавање биљке отвориће вам много више комбинација које можете открити.

Добивање фосила

Када имате камен и биљку, можете их комбиновати да бисте откључали фосил. Фосил је свестрани састојак који се може користити за креирање разних других рецепата у Инфините Црафт-у, као што су Диносаурус и Амбер.

Закључак

Инфините Црафт нуди бескрајне могућности за израду и истраживање. Откључавањем и прављењем Фосила, можете уронити у свет узбудљивих комбинација и креација. Дакле, изађите и почните да експериментишете са својим новим састојком да видите која чуда можете да направите!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости