Новости

February 14, 2024

Откључајте моћ руне крвопролића у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери је представио низ нових руна које оснажују ликове у ванилла Азеротху. Једна таква Руна је Руна Блоод Сурге, посебно дизајнирана за ратнике да оптимизују своју употребу траке беса.

Откључајте моћ руне крвопролића у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Шта су руне у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери?

У Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери, Руне су моћне алатке које откључавају нове способности, уроке или пасиве. Они могу побољшати ваш омиљени стил игре или вам чак омогућити да истражите потпуно нову улогу, слично као у књигама о вештинама.

Руна Моћ крвног таласа

Блоод Сурге Руне мења игру за ратнике, јер значајно побољшава њихову способност да одржавају своје мерење беса. Са овом Руном, Ратници сада могу да држе ниво беса под контролом ефикасније него икада раније.

Како доћи до руне крвопролића

Да би стекли руну крвопролића у класичној сезони открића Ворлд оф Варцрафт-а, ратници морају да се упусте у ланац задатака Свако може да кува. Путовање почиње добијањем Нечитљивог рецепта, који се испушта из Елитних Огрова у Стромгарде Кеепу, који се налази у Аратхи Хигхландс.

Када добијете нечитљив рецепт, идите на југозападни крај висоравни Аратхи и разговарајте са Сконком, огра НПЦ. Сконк ће вам пружити следећу потрагу која захтева од вас да сакупите три предмета:

  1. Хибридни Хаунцх – Испуштен од дивљих грифона у подножју Хилсбрада.
  2. Балми Брев – пронађено у подруму тврђаве Ангор у Бадландс.
  3. Смугглер'с Спице Бленд – Налази се на дну потопљеног пловила на обали Аратхи Хигхланда.
  4. Опасан отров – може се добити од паука у мочвари туге.

Међу овим предметима, Балми Брев је најтеже пронаћи. Међутим, може се налазити испод палубе као једини интерактивни објекат.

Када сакупите сва четири предмета, вратите се у Сконк. Припремите се за битку, јер ће Сконк покушати да се бори са вама. Поразите га и бићете награђени жељеном руном Блоод Сурге.

Ослобађање моћи руне крвопролића

Руна Блоод Сурге је посебно дизајнирана за ратнике и у великој мери побољшава њихову примарну механичку, бес. Када се активирају, Хероиц Стрике, Блоодтхирст и Вхирлвинд имају 30 посто шансе да покрену напад без беса.

Као ратнику, управљање и генерисање беса је кључно. Блоод Сурге Руне вам омогућава да ослободите бесплатне нападе без исцрпљивања беса, омогућавајући вам да чешће извршавате своју ротацију и постанете ефикаснији ДПС дилер.

Не пропустите прилику да добијете Руну за налет крви у класичној сезони открића Ворлд оф Варцрафт. Повећајте потенцијал свог ратника и доминирајте бојним пољем!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости