Новости

February 13, 2024

Откључајте руну за сузбијање бола: Пронађите сребрни чекић за вежбање руку у ВоВ Цлассиц-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Сребрни чекић за обуку руку је важна ставка за свештеничке играче у другој фази открића Ворлд оф Варцрафт Цлассиц сезоне. Ова ставка вам може дати траг који на крају води до једне од најбољих руна ваше класе.

Откључајте руну за сузбијање бола: Пронађите сребрни чекић за вежбање руку у ВоВ Цлассиц-у

Проналажење сребрног чекића за тренирање руку

Да бисте пронашли Сребрни чекић за обуку руку у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери, мораћете да посетите неколико Сцарлет Монастери Вингс. Овај предмет се може опљачкати убијањем руља унутар и изван тамница Сцарлет Монастери. Иако је познато да највише пада од Сцарлет Магицианс-а, може испасти из било којег од Сцарлет смећа руља у околини. Међутим, чини се да не одустаје од шефова.

Значај сребрног чекића за обуку руку

Сребрни чекић за обуку руку је траг у потрази за проналажењем руне за сузбијање бола за свештенике у класичној сезони открића Ворлд оф Варцрафт-а. Ова Руна захтева од играча да посете четири различита гробља да би прикупили одјеке гробља. Текст Сребрног чекића за обуку руку упућује вас на гроб на острву Тхераморе. Поред локације на острву Тхераморе, такође морате да посетите Аратхи Хигхландс, Мочвару туге и Сцарлет манастир – пример гробља. Када добијете сва четири одјека гробља, вратите се у Сцарлет манастир да преузмете своју награду.

Препоруке

Ако планирате да кренете у потрагу за проналажењем Руне за сузбијање бола, препоручљиво је да сачекате док се не приближите нивоу 40. Овај ланац задатака захтева вишеструке посете тамницама Сцарлет Монастери-а и путовање у зоне високог нивоа. Чекањем док се не приближите нивоу 40, бићете боље опремљени да се носите са изазовима који су пред вама.

Закључак

Сребрни чекић за обуку руку је кључна ставка за свештеничке играче у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери. Проналажењем ове ставке, откључаћете траг који води до Руне за сузбијање бола. Не заборавите да посетите Сцарлет Монастери Вингс и победите руље да бисте повећали своје шансе да добијете Сребрни чекић за обуку руку. Срећно у вашој потрази!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости