Новости

February 14, 2024

Откључајте Снов Вангуард: Ултимативни тенк брод у лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У игри Скулл анд Бонес, играчи имају прилику да зараде и откључају разне бродове. Један од веома тражених бродова је Снежна авангарда, позната и као Тенк брод. Овај брод нуди изузетну издржљивост и офанзивне способности, што га чини вредном имовином за играче.

Откључајте Снов Вангуард: Ултимативни тенк брод у лобањи и костима

Снежна авангарда: Тенк брод

Снежна авангарда се истиче међу доступним бродовима у Лобањи и костима. Може се похвалити највишим здрављем трупа и свим слотовима за оружје, што га чини огромном силом на морима. Поред тога, поседује перк Тенацити, омогућавајући брз опоравак снаге затезања, кључног аспекта оштећења од танковања.

Предности снежне авангарде

Снежна авангарда је посебно корисна за ангажовање у садржају завршнице, као што су напади на тврђаве. Док се други бродови фокусирају на наношење штете или пружање подршке, Снов Вангуард се истиче у апсорбовању огромне количине штете кроз учвршћивање. Његова отпорност и офанзивне способности чине га одличним избором за играче који желе да савладају изазовне сусрете.

Стицање Снежне авангарде

Да би добили Снов Вангуард, играчи прво морају набавити његове нацрте. Ови нацрти се могу купити од бродоломног трговца Рогуе у предстражи имања Кхмои у северном делу Источне Индије. Међутим, играчи морају да достигну Цорсаир И ранг Инфами да би били квалификовани за куповину.

Израда снежне авангарде

Када се добију нацрти, играчи могу да направе Снежну авангарду код бродоградитеља. Материјали потребни за израду укључују даске од клеке, инготе цинка, фину Абаку, даске од гвожђа, челичне инготе, лимено стакло, вијчане механизме и сребро. Већина ових материјала може се прикупити у региону Источне Индије, док се стаклени и вијчани механизми могу опљачкати са холандских бродова у тој области.

Закључак

Снов Вангуард је веома пожељан брод у Лобањи и костима, који нуди изузетну издржљивост и офанзивне способности. Док набавка нацрта и израда брода може захтевати време и ресурсе, Снов Вангуард се показује као драгоцена предност за решавање изазовног садржаја. Играчи који траже моћан тенк брод би требало да размотре додавање Снов Вангуарда у свој арсенал.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости