Новости

February 13, 2024

Откључајте тајне срамоте у Лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Скулл анд Бонес, дуго очекивана игра, званично је лансирана 13. фебруара, нудећи играчима прилику да наставе своје путовање или да почну изнова. Једна од кључних механика у игри је Инфами, која игра кључну улогу у напредовању играча. У овом чланку ћемо истражити шта је Инфами, како функционише и различите рангове Инфами у Лобањи и костима.

Откључајте тајне срамоте у Лобањи и костима

Шта је срамота у Лобањи и костима?

Инфами у Лобањи и костима је еквивалент поенима искуства у другим играма. Представља ниво вашег играча и мера је ваше озлоглашености као пирата. Ваш инфами ранг је видљив другим играчима, што им омогућава да процене ваш ниво стручности.

Док се пењете на Инфами редове, добићете приступ изазовнијим мисијама и страшним шефовима. Продавци ће бити спремнији да вам продају и шири спектар бродова, надоградњи, опреме и предмета ће постати доступни. Поред тога, достизање одређених нивоа Инфами ће откључати ексклузивне специјалне нацрте. Сваки пут када постигнете нови ниво Инфами, такође ћете добити мистериозне предмете поштом од анонимног донатора.

Злочин чинови у лобањи и костима

Лобања и кости тренутно имају 10 рангова срамоте, од којих сваки представља другачији ниво озлоглашености. Ови рангови, наведени од најмање до најозлоглашеније, су:

  • Оутцаст
  • Сцоундрел
  • Ровер
  • Фреебоотер
  • Буццанеер
  • Разбојник
  • Мараудер
  • Цорсаир
  • Цуттхроат
  • Кингпин

Вреди напоменути да Убисофт може увести додатне рангове у будућности ако игра добије популарност.

Како подићи свој ранг срамоте

Да бисте повећали свој злогласни ранг у Лобањи и костима, постоји неколико приступа које можете предузети. Прво, напредовање кроз главну кампању ће природно допринети вашем рангу срамоте. Поред тога, можете предузети догађаје и уговоре који се налазе у различитим регионима. Ове споредне мисије пружају могућности да стекнете искуство и изградите своју срамоту.

Међутим, кључно је да будете опрезни и избегавате преузимање уговора или догађаја који премашују ваш тренутни ранг срамоте. Учествовање у мисијама које превазилазе ваше могућности може довести до катастрофалних последица. Постепено изграђивање вашег искуства преузимањем мисија усклађених са вашим Унфами Ранком је најсигурнији и најефикаснији начин да подигнете свој ранг.

За оне који су учествовали у отвореној бета верзији Лобање и костију, напредак је заустављен на нивоу Разбојника због Инфами капе. Међутим, са пуним покретањем игре, играчи сада могу наставити своје путовање и поново освојити мора.

У закључку, Инфами је витални аспект Лобање и костију, који одређује ниво вашег играча и откључава разне награде и изазове. Стратешким напредовањем кроз рангове Инфами и предузимањем одговарајућих мисија, играчи могу да се попну на врхунац пиратске славе.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости