Новости

February 13, 2024

Откључајте љубимца снежног леопарда у лобањи и костима: жељени пратилац за ваше авантуре

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Ако сте обожаватељ Лобање и костију, биће вам драго када сазнате да можете имати поузданог кућног љубимца поред себе док истражујете Индијски океан. Док већина игара нуди папагаја на рамену, Убисофт подиже прилагођавање на следећи ниво пружањем неколико јединствених опција за кућне љубимце.

Откључајте љубимца снежног леопарда у лобањи и костима: жељени пратилац за ваше авантуре

Снежни леопард љубимац

Један од најтраженијих кућних љубимаца у Лобањи и костима је снежни леопард. Овог слатког и умиљатог сапутника није лако набавити, али свакако вреди труда.

Како откључати снежног леопарда

Једини познати начин да откључате Снежног леопарда у Лобањи и костима је да га зарадите као Твитцх Дроп током отворене бета фазе игре. Да бисте то урадили, морате да повежете свој Твитцх налог и Убисофт Цоннецт налоге. Затим морате један сат гледати партнерског стримера који игра Лобању и кости, као што је БехавингБеардли. Када ово завршите, можете се упутити у свој инвентар Твитцх Дропс-а и затражити Снежног леопарда.

Опремање снежног леопарда

Када успешно набавите Снежног леопарда, можете га опремити за свој брод у Лобањи и костима. Једноставно покрените игру, отворите опцију за испловљавање и кликните на 'Манаге Схип'. Одатле идите до „Козметика за бродове“ и изаберите „Кућни љубимац“. Требало би да видите Снежног леопарда на листи доступних кућних љубимаца и сада га можете опремити да вас прати у вашим авантурама.

Доступност

Ако нисте испунили услове за откључавање Снов Леопарда током отвореног бета тестирања, нажалост, он тренутно није доступан. Међутим, још увек постоји нада да ће га Убисофт можда вратити као награду у будућности. Такође је могуће да ће га објавити или као бесплатни ДЛЦ или као плаћену козметику. Пазите на сва ажурирања од Убисофта.

Закључак

Снежни леопард љубимац је веома пожељан пратилац у Лобањи и костима. Иако је можда тешко набавити, радост што имате ово дивно створење поред себе док пловите Индијским океаном је вредно труда. Ако сте љубитељ игре, будите у току са свим могућностима да откључате Снов Леопарда и побољшате своје искуство играња.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости