Париматцх напушта Русију, шири се у Индији

Новости

2022-06-09

Париматцх је међу најбољим сајтовима за клађење на еспорт који је вредан поверења, где играчи увек могу да положе опкладе на своје омиљене еспортове, турнире или фудбалски клуб. Париматцх нуди клађење уживо, текуће спортске вести и табеле на првенству. Провајдер клађења такође пружа детаљну статистику и дневну аналитику. Играчи могу да се кладе на преко двадесет спортова из више од педесет земаља. Ови догађаји покривају преко две стотине лига које имају више од 500 дневних спортских догађаја.

Париматцх напушта Русију, шири се у Индији

Прекид операција у Русији

Након завршетка свих правних и техничких корака, Париматцх Тецх је уклонио свој бренд са тржишта у Русији. Париматцх Тецх је у марту 2022. објавио да напушта руско тржиште због инвазије на Украјину.

У 2016. години, Бетринг ЛЛЦ потписала је партнерство са Париматцх Тецх-ом за вођење бренда Париматцх у Русији. Бетринг је добио сва права да користи заштитни знак Париматцх у Русији као део тог споразума. Међутим, Париматцх Тецх, украјинска компанија, послала је Бетринг документе о раскиду да престане да води бренд Париматцх у Русији. Поред тога, од Бетринга се захтевало да ограничи употребу заштитног знака Париматцх у локалним спонзорским уговорима.

Ово отказивање значи да су сви Париматцх рекламни материјали, амблеми, боје, глобални амбасадори и слогани забрањени у Русији. Такође, свим локалним амбасадорима је забрањено коришћење било каквог Париматцх бренда.

Нема датума повратка у тренутном плану

Према Роману Сиротијану, ко-извршном директору Париматцх-а, руски рат против украјинског народа и државе онемогућио им је да користе руски бренд и дигитална решења. Тиме је Париматцх престао да помаже све оперативне и техничке активности и повукао свој заштитни знак.

Максим Лиашко, ко-извршни директор Париматцх Тецх-а, сматра да је одлука одбора да напусти руско тржиште спроведена с правом. Свако коришћење бренда Париматцх у Русији сматраће се кршењем интелектуалне својине. Поновили су да одлука није била рестилизација или ребрендирање. Франшиза је потпуно угашена.

Прекид Партнерства Тимског духа

Многе еспортске организације су престале или смањиле своје операције у Русији или са руским организацијама због руске инвазије на Украјину. Након изласка Париматцх-а са руских тржишта, кладионичарства и руске организације за еспорт Тимски дух рано прекинули сарадњу.

У јануару су компаније најавиле да ће продужити сарадњу. Шеф еспорта компаније Париматцх Тецх, Степан Схулга, реаговао је на одлуку, рекавши да немају међусобна потраживања јер су све обавезе партнерства испуњене. Међутим, сматрају да је то био једини начин да их прођу због изазова рада током сукоба.

Париматцх је од тада ставио на чекање своје развојне циљеве еспорта да би посветио своје ресурсе помоћи Украјини у борби. Након руске инвазије, компанија је одлучила да затвори своје руске активности у фебруару. Укључена је и његова Париматцх Тецх платформа, која пружа технолошка решења оператерима у земљи.

Слично томе, Теам Спирит је преселио своје седиште из Русије у Београд, Србија. Поред тога, група је навела да ће за сада одложити планове за проширење своје инфраструктуре у Москви.

Париматцх је био поштен и поуздан партнер са којим је Теам Спирит успоставио међусобно разумевање у свим ситуацијама, каже Никита Чукалин, извршни директор Теам Спирит-а. Он је изразио захвалност за три године продуктивног рада у име тима, а ово принудно раздвајање им није донело никакву радост. Тим има јасно разумевање тренутне ситуације и ради заједно са Париматцх-ом без оптужби једни против других.

Атрактивније могућности за клађење у Индији

Нову иницијативу покренула је ПМИ, услужна фирма која помаже Париматцх-у у планирању и имплементацији стратегије ширења. Компанија је узбуђена што види како индустрија игара расте у земљи.

Париматцх Екцханге је а нови начин клађења на мрежи то је прилагодљивије, профитабилније и пријатније. Париматцх је најавио отварање своје берзе за клађење, онлајн платформе која брзо постаје позната као нова врста еспорт клађења. Корисници имају више могућности да се кладе и добију због широког спектра опклада доступних на новим тржиштима. Брзина са којом се опкладе прихватају, као и друге карактеристике, су изванредне.

ПМИ, услужни бизнис задужен за развој и имплементацију Париматцх-овог плана ширења, најавио је нову иницијативу, указујући да је сектор игара на срећу у земљи у успону. Париматцх Екцханге је јединствена платформа за клађење која комбинује традиционално и опште клађење. Побољшава ефикасност и ефикасност клађења на различите начине.

Боље квоте уз Екцханге

Постоји један веома привлачан аспект: може се кладити и дати значајнији коефицијент, али га мора подржати и упарити други играч. Корисници имају користи од високих стопа и веће транспарентности у погледу броја људи који се кладе и укупног износа уложеног. Промет је увек евидентан када се приказују суме плаћене за догађај. Ако други појединац жели да се клади, размена омогућава клијентима да направе веће опкладе.

Платформа Париматцх Екцханге је привлачнија и ефикаснија за клађење јер комбинује традиционално и онлајн клађење. Лаиерс и Бацкерс имају своје опкладе брже упарене тако што се подударају са обе стране. Користећи Париматцх Екцханге, кладионици су побољшали своје квоте и стекли корисну стручност. Такође омогућава клијентима да се кладе једни против других, без обзира да ли се догађај догоди или не, када је збир опкладе договорен. Његова примарна основа рада је слична оној на берзи. Купци се кладе на разне спортске догађаје широм света.

Најновије вести

Најновије вести о клађењу на СтарЦрафт ИИ
2022-09-15

Најновије вести о клађењу на СтарЦрафт ИИ

Новости