Пикел.бет Путовање до еСпорт Проминенце

Новости

2022-06-16

Негде почетком јануара 2018. године, Пикел.бет је објавио своју тврдњу на сцени клађења у еСпортовима након што је покренуо наменски сајт за клађење на еСпорт. Пикел.бет је циљао само на европско тржиште током својих раних година, радећи под лиценцом за игре на Курасау. То је значило да провајдер клађења није био доступан у УК јер у то време није имао лиценцу Британске комисије за коцкање.

Пикел.бет Путовање до еСпорт Проминенце

Првобитно лансирана у бета режиму, њихова платформа је настојала да покрије еСпорт турнири, укључујући оне главне као што су Леагуе оф Легендс (ЛоЛ), Хероес оф тхе Сторм, Старцрафт, Дота 2 и Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве (ЦС: ГО) који се редовно појављују на еСпорт турнирима. Ово је можда била добра вест за љубитеље еСпорта, али тадашњи извршни директор Пикел.бет-а, г. Ричард Смит, планирао је да прошири покривеност еСпорта и обезбеди наменску платформу уместо да еСпорт игре буду скривене у малом углу у кладионици сајт који се по његовим речима фокусирао на фудбал или тенис.

Власништво

Током Пикел-а. ране године опкладе, у септембру 2018., Лео Вегас Гроуп, шведска компанија за игре на срећу, купила је 51% удела у Пикел Холдинг Гроуп Лтд. Ова аквизиција је извршена преко ЛеоВентурес Лтд, потеза инспирисаног визијама инвеститора, које су се савршено слагале са Пикел-ом .бет'с. Према изјави објављеној са Пикел.бет-а, ово почетно партнерство је имало за циљ да помери компанију у следећу фазу, омогућавајући јој да се „припреми за шире лансирање“. Поред тога, ЛеоВегас је повећао свој удео у Пикел-у за 34% након раста еСпорта последњих година како би додатно ојачао своје напоре.

Кључна партнерства

Плаисон улази у мрежу Пикел.бет-а

Партнерства несумњиво играју значајну улогу у пословању ЛеоВегас-а. ЛеоВегас и Пикел.бет сарадња је била инструментална. Овим потезом Пикел.бет је укључио неке од Плаисонових најбољих наслова у свој експанзивни портфолио игара. Међутим, Плаисон је био примарни корисник овог партнерства, јер је појачао свој ангажман на немачком и скандинавском тржишту, где ЛеоВегас углавном послује.

Из Плаисоновог комерцијалног партнерства, извршни директор Пикел.бет-а Ерицк Кристиансен похвалио је напоре између ова два провајдера игара, при чему је Плаисон донео најсавременији пакет садржаја и импресивне карактеристике играња.

Пикел.бет је партнер са ПандаСцоре

Недавно је ПандаСцоре, пружалац квота и података за еСпорт уживо, склопио уговор са Пикел.бет. Овим уговором ће ПандаСцоре обезбедити Пикел.бет-у своје иновативне виџете за статистику еСпорта дизајниране да пруже Пикел.бет еСпорт играчима кључне статистике играча како би им помогли да праве информисане изборе.

Током година, играчи Пикел.бет-а су се увек ослањали на екстерне податке приликом клађења. Недостатак званичних података крив је за борбу са којом се суочавају провајдери клађења на еспорт да својим фановима пруже прави садржај. Партнерство Пикел.бет/ПандаСцоре је поздрављено као прво те врсте у индустрији клађења на еСпорт.

Флавиен Гуиллоцхеау, извршни директор ПандаСцоре-а, остаје оптимиста у вези са овим партнерством, наводећи да је успех у клађењу у еСпортовима заснован на здравом расуђивању и мало среће. Пошто је изразио своје одушевљење уговором, такође је истакао своју жељу да постане партнер са другим водећим сајтовима за клађење на еспорт.

Преглед Пикел.бет

Пикел.бет је несумњиво иновативна дестинација за игре за ентузијасте еСпорта. Играчи су поставили ову платформу, што значи да је играчко искуство које се овде нуди је скројено за њих. Захваљујући импресивној мешавини забаве и професионализма, истинско разумевање потреба гејмера остаје очигледно на овој платформи.

Недавно је Пикел.бет покренуо наменску платформу за клађење на еспорт која обећава неупоредиву креативност и иновације у њиховој покривености. Ова платформа испуњава сва поља у следећим областима.

Тржишта клађења и квоте

Ако постоји област у којој Пикел.бет напредује, то би требало да буде на њиховим тржиштима и квотама. Сајт нуди разне врсте опклада на готово сваки еСпорт догађај. Поред обичних победничких опклада, сајт нуди дугу листу опција за клађење као што су убиства и хендикепи. Пикел.бет ради изузетно добро у овом одељењу, а ускоро би могло бити на путу више тржишта и квота за клађење.

Веб дизајн

Дизајн веб странице Пикел.бет-а је импресиван на много начина. За почетак, њихов нови сајт је супер лак за навигацију и лоцирање. Розе, љубичаста и љубичаста шема боја сајта са зеленим нагласцима обећавају неодољив дизајн који мами сваког кладионика.

Пренос УЖИВО

Данашњи љубитељи еСпорта веома цене функцију стриминга уживо. Пикел.бет нуди линкове за пренос уживо на свим својим страницама како би помогао играчима да прате игре када дају опкладе. Њихова функција стриминга уживо покрива утакмице пре меча и утакмице уживо и подржава их Твитцх (интерактивни сервис за стриминг уживо).

Са импресивном разноликошћу тржишта клађења на еСпорт, заједно са мноштвом других функција, остаје очигледно да Пикел.бет служи спорту међу најбољим сајтовима за клађење на еСпорт. Такође, чињеница да кладионице нуде одељак за казино сведочи о чињеници да Пикел.бет има интересовање играча у срцу. Али пошто је еСпорт њихов примарни фокус, најбоље је да причу о казину одложите на неки други дан.

Најновије вести

Најновије вести о клађењу на НевБее
2022-09-22

Најновије вести о клађењу на НевБее

Новости