Новости

November 14, 2023

Повратак ледених летова: Поново посетите носталгични зимски биом у Фортните, Поглавље 1

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Фортните Фрости Флигхтс, једна од најомиљенијих тачака интересовања (ПОИ) из поглавља 1, враћа се у предстојећем ажурирању Фортните-а. Ова култна локација са зимском тематиком заузима посебно место у срцима играча, а њен повратак је веома очекиван.

Повратак ледених летова: Поново посетите носталгични зимски биом у Фортните, Поглавље 1

Наслеђе ледених летова

Фрости Флигхтс је први пут представљен у Поглавље 1, сезона 7, заједно са додавањем снега у игру. Овај ПОИ је брзо постао синоним за нови зимски биом, а његов снежни пејзаж постао је омиљени фанови. Иако није толико култни као Тилтед Товерс, Фрости Флигхтс је оставио трајан утисак на играче, чак је инспирисао колекцију козметике названу по њему.

Дом за авионе

Физички, Фрости Флигхтс се састоји од два хангара и спојног комплекса испуњеног пленом. Ова локација је дизајнирана као чвориште за авионе, јер је сезона 7 била прва која је увела возила у Фортните. Хангари, за које се прича да су у власништву наредника Винтера, постали су популарна дестинација за играче који желе да полете у небо.

Повратак ледених летова

Одлука да се Фрости Флигхтс врати у предстојеће ажурирање Фортните ОГ сезоне 7 оставила је играче узбуђеним. Овај ПОИ са зимском тематиком требало би да се врати 16. новембра и очекује се да ће остати у игри током Поглавља 1. Као и претходних сезона, Фрости Флигхтс ће вероватно остати све док тренутна сезона Фортнитеа не дође до краја. крај.

Закључак

Спремите се да поново посетите носталгичне Фрости летове у Фортните поглављу 1. Било да сте љубитељ зимског биома или једноставно уживате у узбуђењу летећег авиона, ова култна локација сигурно ће вам вратити лепе успомене. Означите своје календаре за 16. новембар и припремите се да још једном истражите небо!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости