Новости

November 7, 2023

Повратак ЛоЛ Арена: нове функције, побољшана игра и повратне информације играча

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Риот Гамес је званично најавио повратак ЛоЛ Арене, популарног начина игре, у децембру са закрпом 13.23. Након његовог почетног успеха, играчи су жељно ишчекивали његов повратак, а Риот је послушао њихове захтеве.

Повратак ЛоЛ Арена: нове функције, побољшана игра и повратне информације играча

ЛоЛ Арена – ПБЕ у новембру, уживо у децембру

Да би играчима пружио укус надолазећих промена, Риот ће објавити ЛоЛ Арену у јавном бета окружењу (ПБЕ) почевши од 8. новембра. Ово ће омогућити играчима да искусе нове функције и пруже драгоцене повратне информације пре него што режим почне уживо на серверима почетком децембра.

Будућност Арене

ЛоЛ Арена је био први нови мод који је Леагуе оф Легендс увео у неколико година, и брзо је постао миљеник навијача. Као одговор на повратне информације играча, Риот је направио неколико побољшања и додатака како би побољшао искуство играња.

Имплементација реда чекања од 8 људи

Једна од најтраженијих карактеристика играча била је могућност да се чека у реду са већом групом пријатеља. У новој верзији Арене, играчи ће моћи да стоје у реду са до 8 људи, што им омогућава да креирају сопствене приватне мечеве.

Цхампион Диверсити

Риот се такође фокусирао на побољшање разноликости шампиона у ЛоЛ Арени. Играчи ће сада имати више опција и стратегија за избор, чинећи сваки меч јединственим и узбудљивим.

Стаге Гамеплаи

Да би додао више дубине игри, Риот је увео сценску игру у ЛоЛ Арени. Ова функција ће пружити додатне изазове и циљеве за играче које ће освојити, додајући нови слој стратегије у режим.

Цамеос

Поред промена у игрици, Риот је укључио и камеје разних шампиона Леагуе оф Легендс у ЛоЛ Арени. Ове камеје ће додати дашак познатости и узбуђења за љубитеље игре.

Промене рејтинга

Да би обезбедио фер и конкурентно окружење, Риот је променио рејтинг у ЛоЛ Арени. Ово ће помоћи играчима сличних нивоа вештина, стварајући уравнотеженије и пријатније искуство.

Ограничено приказивање и повратне информације

Риот је навео да ће ово издање ЛоЛ Арене бити доступно само ограничено време. Они ће пажљиво пратити повратне информације играча и вршити даља прилагођавања како би створили најбољу верзију режима игре. Иако још увек није трајни режим игре као што су АРАМ и Суммонерс' Рифт, Риот је отворен за могућност да га учини сталним у будућности.

Закључно, ЛоЛ Арена ће се вратити у децембру са закрпом 13.23. Играчи могу да се радују узбудљивим новим функцијама, побољшаном игрању и прилици да дају повратне информације како би обликовали будућност режима игре.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости