Новости

February 15, 2024

Поразити сенку бездана у Персона 3 Релоад: изазовна битка прича

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Персона 3 Релоад садржи битке у Тартару и свету. Поред изазовних шефова Тартаруса и 12 Арцана Схадовс-а, у римејку су нови сусрети прича. Један од ових сусрета је Сенка бездана.

Поразити сенку бездана у Персона 3 Релоад: изазовна битка прича

Сенка понора

Сенка понора је јединствена сенка која се појављује 14. августа. Током догађаја у причи, протагониста се сусреће са Такајом која се суочава са сенком која подсећа на Абадона из Ђавоље Аркане. Након разговора, протагониста се удружује са Такаиом да би победио Сенку.

Тешкоћа битке

Тежина борбе против Схадов оф тхе Абисс зависи од изабраног нивоа тежине. На тешкој или немилосрдној тешкоћи, важно је знати слабости Сенке и најбољу стратегију да је победите.

Порази Сенку Бездана

Нажалост, Схадов оф тхе Абисс нема слабости које треба искористити и отпорна је на све нападе. Међутим, пошто је ово битка прича, не морате да припремате различите Персоне. Ако играте на вишој тежини, препоручује се да спојите исцељујућу личност за три окрета борбе.

Након што преживи три окрета, Такаиа ће интервенисати и уништити Персону снажним нападом, победивши Сенку бездана и закључивши битку приче.

Закључак

Персона 3 Релоад представља Сенку бездана као јединствени сусрет са причом. Упркос отпорности на нападе, играчи могу да превазиђу овај изазов преживљавањем три окрета и ослањајући се на Такајину помоћ. Припремите се према томе и уживајте у битци!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости