Новости

February 14, 2024

Последња епоха: микротрансакције и поштена игра

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ласт Епоцх, акциони РПГ, можда се не класификује као наслов услуге уживо, али је важно разумети да ли садржи микротрансакције или не.

Последња епоха: микротрансакције и поштена игра

Да ли постоје микротрансакције у последњој епохи?

Цена Ласт Епоцх је 34,99 долара на Стеам-у и укључује микротрансакције. Играчи имају опцију да размене прави новац за валуту у игри која се зове Епоцх Поинтс, која се може користити за куповину козметике из продавнице у игри.

Програмер Елевентх Хоур Гамес тренутно нуди различите пакете Епох поена за куповину на Стеам-у. Ови пакети се крећу од 50 Епох поена за 4,99 УСД до 200 Епох поена за 19,99 УСД, са додатним ставкама укљученим у скупље пакете.

Елевентх Хоур Гамес је уверио играче да неће бити елемената паи-то-вин у Ласт Епоцх. Игра никада неће понудити предности играња путем куповине за прави новац. Сви артикли доступни за куповину биће искључиво козметички.

Перспектива програмера

Директор игре Џад Коблер објаснио је укључивање микротрансакција у пост на форуму у мају 2023. Он је навео да цена од 35 долара није била намењена да буде једини извор прихода за последњу епоху. Студију су потребни други путеви да би остварио приход и покрио трошкове развоја. Цоблер је такође признао грешке направљене током периода раног приступа игри у руковању микротрансакцијама.

Подешавања и повратне информације

Након повратних информација од фанова, Елевентх Хоур Гамес је извршио прилагођавања стопе конверзије између Епох поена и УСД. Сада је 10 Епох поена еквивалентно једном долару, а цене козметике су снижене. Поред тога, сви артикли у продавници се продају у корацима од 50 поена, обезбеђујући да играчи потроше само износ који им је потребан.

У закључку, Ласт Епоцх садржи микротрансакције у облику Епох поена, који се могу купити правим новцем. Међутим, ове микротрансакције су ограничене само на козметичке артикле, а игра не нуди никакве предности играња путем куповине за прави новац. Програмер је узео у обзир повратне информације и извршио прилагођавања како би осигурао поштено и уравнотежено искуство за све играче.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости