Новости

February 15, 2024

Превазилажење проблема са праћењем: једноставно решење за изазов комплета за конверзију пушке Марксман

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Догађај Цриптид Боотцамп у Модерн Варфаре 3 нуди узбудљиве награде за испуњавање специфичних изазова у игри. Међутим, неки чланови заједнице наишли су на потешкоће са изазовом комплета за конверзију пушке Марксман. У овом чланку ћемо истражити проблем и пружити једноставно решење.

Превазилажење проблема са праћењем: једноставно решење за изазов комплета за конверзију пушке Марксман

Догађај Цриптид Боотцамп

Догађај Цриптид Боотцамп у другој сезони уводи различите изазове које играчи могу завршити у игри за више играча или Модерн Варфаре Зомбиес. Ови изазови нуде награде као што су маске за оружје. Иако су неке маске добиле различите критике, коначна награда за испуњавање свих изазова је јединствена плава и неонско зелена маска за оружје Сидевиндер украшена митским зверима.

Изазов комплета за конверзију пушке за гађање

Један од изазова у Цриптид Боотцамп догађају захтева од играча да остваре 40 убистава оператера са опремљеним делом за конверзију Марксман Рифле. Поред тога, играчи морају да користе систем за идентификацију третмана и погодности Сталкер Боот.

Проблеми са праћењем

Нажалост, неки играчи су пријавили да изазов није правилно праћење њиховог напретка. Да би решили овај проблем, Следгехаммер Гамес је препоручио коришћење ЈАК Бехолдер пушке комплета за ТИР пиштољ. Овај комплет за конверзију, првобитно доступан као трећи недељни изазов у ​​првој сезони, може се активирати у Армори Унлоцкс ако су га играчи пропустили током његове почетне доступности.

Раствор

Када се ЈАК Бехолдер Рифле Кит откључа, играчи га могу опремити да трансформишу ТИР пиштољ у пушку са једним метом са побољшаном контролом трзаја и дометом оштећења. Овај комплет за конверзију ће омогућити играчима да ефикасније заврше изазов комплета за конверзију Марксман Рифле.

Закључак

Док је изазов комплета за конверзију Марксман Рифле у Цриптид Боотцамп догађају представљао неке потешкоће за играче, употреба ЈАК Бехолдер пушке комплета пружа једноставно решење. Пратећи препоручено решење, играчи могу да превазиђу проблеме праћења и успешно заврше изазов. Не пропустите прилику да набавите јединствену маску за оружје Сидевиндер и покажете своје вештине у Модерн Варфаре 3!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости