Новости

February 15, 2024

Представљамо Нут, богињу неба: ажурирања закрпе СМИТЕ 11.2 и узбудљиве промене

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Долазак СМИТЕ-ове 11.2 закрпе доноси узбудљиве промене и ажурирања у игри. Један од најважнијих догађаја је увођење Нут, богиње неба, као новог лика за игру. Очекује се да ће Нут, Хунтер, доминирати у дуо стази заједно са својим мужем Гебом. Играчи могу да се радују што ће искусити њене моћне способности и јединствен стил игре.

Представљамо Нут, богињу неба: ажурирања закрпе СМИТЕ 11.2 и узбудљиве промене

Нут'с Абилитиес

  • Пасивно: Флук: Нут добија повећање брзине напада на пет секунди сваки пут када добије способност, која се може скупити до 10 пута.
  • Способност један: Конвергенција: Нут појачава њене основне нападе, избацујући два додатна штетна пројектила који пролазе кроз непријатеље. Централни пројектил наноси штету основном нападу, док спољашњи наноси штету способности.
  • Способност два: Падајућа комета: Нут обара велику комету на локацију, оштећујући непријатеље и укорјењујући их. Ова способност пружа могућност заробљавања и ангажовања непријатеља.
  • Способност три: Варп: Нут се шаље у правцу у ком путује, испуштајући самонавођене пројектиле који успоравају непријатеље. Ова способност ресетује хлађење Конвергенције.
  • Ултимате: Скифалл: Нут постаје имун на контролу гомиле и лети у небо, оштећујући непријатеље доле великом црном рупом. Црна рупа ствара гравитациони талас који вуче непријатеље у центар.

Друге промене и ажурирања

Поред Нутовог доласка, 11.2 закрпа укључује разне исправке грешака, балансе у режиму игре и побољшања и нерфове предмета. Играчи могу да погледају комплетне белешке о закрпи на званичној СМИТЕ веб страници.

Одузети

Закрпа СМИТЕ 11.2 представља Нут, богињу неба, као нови лик за игру. Са својим моћним способностима и јединственим стилом игре, Нут је постављена да доминира у дуо стази заједно са својим мужем Гебом. Играчи могу да истраже њене способности и искусе узбудљиве промене и ажурирања у игри. Погледајте комплетне белешке о закрпама на званичном сајту СМИТЕ и придружите се бици као Нут, Богиња неба!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости