Новости

February 14, 2024

Предстојеће промене у Тињању у закрпи 14.4: Равнотежа и уживање чекају

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Смолдер, шампион представљен у закрпи 14.2, стекао је огромну популарност. Међутим, његов проценат победа је тренутно незадовољавајући. Као одговор, Риот Гамес имплементира неколико промена квалитета живота у Смолдер у закрпи 14.4.

Предстојеће промене у Тињању у закрпи 14.4: Равнотежа и уживање чекају

Преглед закрпе 14.4

Дана 14. фебруара, Матт "Пхрокзон" Леунг-Харрисон, водећи дизајнер игре за Леагуе оф Легендс, пружио је преглед предстојећих промена за Смолдер. Закрпа ће укључити нерфове Смолдерове В способности у раној игри и подешавања његове К способности. Поред тога, Смолдеров ултимате ће добити буфф, што ће резултирати укупно избалансираним закрпом за шампиона.

Промене Смолдерових способности

Супер Сцорцхер Бреатх (К)

Смолдерова К способност, која је његов главни извор штете током игре, биће подвргнута модификацијама. Са 125 стекова, способност ће послати мање ватрених лопти, али ће нанети више штете. Штавише, ако мета умре док је пројектил још у лету, Смолдер ће добити гомилу.

Ацхооо! (В)

В способност, Ацхооо!, претрпеће најзначајније промене. Његово хлађење ће бити дуже на раним нивоима, али краће на максималном нивоу. Слично томе, његова штета ће бити смањена у раној утакмици, али ће се повећати у касној утакмици.

Ултимате Абилити

Смолдерова ултимативна способност ће сада бацати чак и ако шампион умре током времена бацања. Ова промена пружа значајан ефекат, посебно у сценаријима који укључују магове и убице.

Тренутна стопа победа

За сада, Смолдер не ради добро као АД Царри, са стопом победа испод 50 процената у различитим ранговима, према У.ГГ. Међутим, АП Спеар оф Схојин буилд је постигао стопу победе изнад 60 процената. Риот Гамес помно прати Смолдерове перформансе и може извршити додатна прилагођавања.

Закључак

Закрпа 14.4 за Леагуе оф Легендс би требало да буде објављена у четвртак, 22. фебруара. Са предстојећим променама у Смолдеровим способностима, играчи могу да очекују уравнотеженије и пријатније искуство играња.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости