Новости

February 16, 2024

Предстојећи Твистед Фате Нерфс и друге промене у закрпи 14.4 Леагуе оф Легендс

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Програмери Риот Гамес-а су најавили додатне измене које ће бити имплементиране у закрпу 14.4, посебно усмерене на шампиона Твистед Фате.

Предстојећи Твистед Фате Нерфс и друге промене у закрпи 14.4 Леагуе оф Легендс

Твистед Фате Нерфс

Твистед Фате, популарни маг у Леагуе оф Легендс, ће добити значајне нерфове. Промене, које је Спидераке објавио 15. фебруара, укључују смањење раста брзине напада са три одсто на 2,5 одсто. Однос АП на плавој карти Твистед Фате такође ће бити смањен са 115 процената на 100 процената. Поред тога, однос АП у његовој Е способности биће смањен са 50 процената на 40 процената.

Разлог за Нерфс

Предстојећи нерфови за Твистед Фате нису изненађење за регуларне играче лиге. У средњој траци, Твистед Фате се тренутно може похвалити стопом победа од 51,91 одсто у Емералд+ ранговима, према У.ГГ. Међутим, он није најбољи шампион у овој улози. Изненађујуће, Твистед Фате доминира у горњој стази и АД носи улоге, што га чини вероватно најјачим избором у тренутној закрпи.

Остале промене у закрпи 14.4

Закрпа 14.4 ће донети низ промена у Леагуе оф Легендс. Поред Твистед Фате нерфова, други шампиони као што су Лулу, Аурелион Сол, Ренектон и Волибеар ће добити и буффс и нерфс. Разне ставке и системи, посебно ставке подршке, такође ће бити подвргнуте мањим изменама.

Утицај на соло ред

Очекује се да ће предстојеће промене у закрпи 14.4 имати значајан утицај на соло ред. Играчи ће имати прилику да искусе ове промене када ажурирање буде објављено у четвртак, 22. фебруара.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости