Новости

February 13, 2024

Прерада Делибирд'с Пресент-а: Трансформација у Покемона подршке

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Делибирд, маскота продавница Делибирд Пресентс у региону Палдеа, стекао је популарност у Покемон Сцарлет и Виолет. Међутим, упркос својој слаткој и великодушној природи, Делибирду недостаје одрживост на бојном пољу. Са слабом статистиком и непожељним способностима, Делибирдов потписни потез, Пресент, је његов највећи недостатак.

Прерада Делибирд'с Пресент-а: Трансформација у Покемона подршке

Проблем са садашњошћу

Пресент је потез заснован на РНГ-у који може или да излечи или оштети мету. У борби у којој је циљ нокаутирати противнике, коришћење потеза који би их потенцијално могао да излечи је контрапродуктивно. Поред тога, основна снага Пресента такође зависи од РНГ-а, са највећом шансом да има ниску базну снагу од 40. Ово чини Пресент неефикасним потезом у целини.

Потенцијал прераде

Занимљиво је да Делибирд дели способност лечења или наношења штете са Поллен Пуфф-ом, потезом који је веома ефикасан у такмичарској игри. За разлику од Пресент-а, Поллен Пуфф увек лечи савезнике и оштећује противнике са основном снагом од 90. Овај предлог преправљања од стране АндиЛаВГЦ-а на Кс (раније Твитер) предлаже да Делибирд'с Пресент функционише слично као Поллен Пуфф.

Трансформисање Делибирда у Покемона подршке

Ако би Пресент био прерађен да би излечио савезнике, Делибирд би могао да постане вредан Покемон подршке. У комбинацији са другим потезима као што су Ледени ветар, Таилвинд, Факе Оут и Хазе, Делибирд би могао да буде сјајан у подршци свом тиму уместо да буде офанзивна сила. Међутим, његова лоша одбрамбена статистика би ипак ограничила његов потенцијал. Делибирд би могао да нађе место у тиму са темом снега са Аурора Веил-ом или потенцијално има користи од еволуције и употребе Евиолите-а.

Логика иза прераде

Предложена прерада Садашњости усклађена је са концептом давања добрих поклона савезницима и мање пожељних поклона непријатељима. Ову логику је требало применити када су двоструке битке уведене у Ген ИИИ. Нажалост, Делибирд је још увек оптерећен потезима испод параметра, непожељним способностима и слабим статистикама. Надамо се да ће Делибирд у будућности добити додатке како би побољшао своју одрживост и корисност.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости