Новости

February 13, 2024

Прилагодите свој гусарски стил у лобањи и костима: промените одећу и откључајте више опција

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Скулл анд Бонес је игра која нуди мноштво опција прилагођавања, омогућавајући играчима да се облаче као најбољи гусар који ће пловити по морима. Ако желите да се пресвучете у Лобањи и костима, ево свега што треба да знате.

Прилагодите свој гусарски стил у лобањи и костима: промените одећу и откључајте више опција

Где се пресвући

Да бисте се пресвукли у Лобањи и костима, потребно је да посетите Ванити Ателиер. Први Ванити Ателиер се може наћи у Саинт Анне. Ако још нисте стигли до те локације, наставите са водичем док не дођете до те тачке. Можете идентификовати Ванити Ателиер на својој мапи тражењем иконе огледала. Када уђете, ступите у интеракцију са НПЦ-ом да бисте приступили опцијама за промену изгледа или одеће.

Откључавање више опција одеће

У раним фазама игре, можда нећете имати много одеће за избор. Међутим, ако сте купили Премиум издање за бонусе у претпродаји, можете брзо да се трансформишете из отрцаног брода у опасног пирата. Поред тога, можете зарадити и друге одевне предмете тако што ћете повећати свој ниво срамоте, испуњавати мисије и куповати предмете преко продавнице.

Промена стила

Ако желите поново да промените свој стил у будућности, једноставно се вратите у Ванити Ателиер. Нећете увек морати да посетите Свету Ану да бисте извршили ове промене, јер се Ванити Ателиерс могу наћи на различитим локацијама широм света и увек се могу идентификовати по икони огледала.

Закључак

Промена одеће у Лобањи и костима је забаван и лак начин да прилагодите свој пиратски лик. Посетите Ванити Ателиер, откључајте више опција за одећу и промените свој стил кад год желите. Загрлите свог унутрашњег пирата и запловите са стилом!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости