Новости

October 27, 2023

Припремите се за ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг Бета

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг онлајн бета је прилика за играче да тестирају нове промене на ликовима и иде испред датума објављивања Гранблуе Фантаси Версус Рисинг. Ево шта знамо о бета верзији и како можете добити приступ игри рано током овог пробног периода.

Припремите се за ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг Бета

Долази друга бета верзија за ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг

ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг је све ближе датуму изласка крајем новембра. Међутим, играчи не морају да чекају до тада да би играли игру. Ускоро почиње други бета период, са више опција за играње.

Друга бета верзија за ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг ће се одржати од 9. до 12. новембра. Овог пута, бета ће бити шира и чак ће укључивати унакрсну игру. Играчи могу да тестирају игру на ПлаиСтатион 4 и 5, као и на Стеам-у. Биће откључано 26 ликова, што ће играчима омогућити да испробају већи део глумачке екипе.

Поред мечева на мрежи, играчи ће такође имати приступ режиму тренинга и мини игрицама у Гранд Бруисе Легендс. Ова последња бета верзија ће пружити одличну прилику да се упознате са ликовима пре потпуног издања.

Прва ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг Онлине Бета

Прва онлајн бета ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг била је затворена бета, са предрегистрацијом која је отворена у јуну на званичном сајту. Бета верзија је одржана од 28. до 30. јула, дајући играчима прилику да испробају нови наслов.

Ако сте заинтересовани да видите како се игра пореди са играњем на професионалном нивоу, већ су постојали турнири са професионалним играчима који се такмиче у отвореној бета верзији. Ови турнири пружају увид у равнотежу игре за такмичарски начин игре.

ГранБлуе Фантаси Версус Рисинг је дуго очекиван као наставак једне од најбољих аниме борбених игара. Са Арц Систем Воркс-ом на челу, можемо очекивати још један фантастичан наслов у серији.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости