Новости

February 13, 2024

Пронађите легендарно оружје у Енсхроудед: локације, изазови и награде

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Енсхроудед нуди широк спектар моћног плена, а међу најбољима је Легендарна оружја. Ови алати могу знатно повећати ваше шансе за победу у биткама. Међутим, није лако доћи до њих, па је важно знати где их пронаћи.

Пронађите легендарно оружје у Енсхроудед: локације, изазови и награде

Гарантоване локације пада

У Енсхроудед-у постоје четири легендарна оружја која имају загарантоване локације пада:

  • Ваилинг Бладе: Пронађено у пећини Сцавенгер Стасх у региону Спрингландс, јужно од Древног трезора где можете откључати Алхемичара.
  • Схроуд Веавер: Скривен у златном сандуку на дрвеној платформи југоисточно од древног торњева Киндлевастеса.
  • Језмина апотеоза: Има шансу да испадне из било којег Вуках Бравлер-а, шефа који се може наћи у Вуках камповима. Једна таква верзија овог газде се може наћи када кренете да набавите пушач за кошнице.
  • Пао командант лук: Пада са шефа Пали громовник близу ознаке Древног моста западно од области Пике'с Порт где можете пронаћи комплет оклопа Стража севера.

Рандом Дропс

Осим ова четири оружја, сва остала легендарна оружја могу се насумично наћи у златним сандуцима и златно-плавим легендарним сандуцима широм огромног света Ембервале. То значи да ћете морати да истражујете и пљачкате у нади да ћете пронаћи оружје које желите са Легендарним статусом.

Доступност

Вреди напоменути да сво оружје у Енсхроудед-у има потенцијал да постане легендарно, тако да свако оружје на које наиђете може бити доступно као легендарна варијанта, у зависности од ваше среће. Међутим, то такође значи да можете наићи на слабије верзије оружја које желите ако срећа није на вашој страни.

Изазови и пољопривреда

Проналажење легендарног оружја у Енсхроудед-у може бити изазовно због ниске стопе пада и недостатка дефинитивног метода за лоцирање одређеног оружја које тражите. Ово чини пољопривреду за ове алате тешким задатком. Нека од најбољих оружја, као што су Хелик и Сун Хаммер, у потпуности се ослањају на срећу.

Најбоље локације за пљачку

Ако желите да повећате своје шансе да пронађете легендарно оружје, ево неких од најбољих локација за истраживање и пљачку у Енсхроудед-у:

  • Бриттлебусх
  • Киндлевастес
  • Сун Темплес
  • Анциент Спиерс
  • Умбер Холлов

Ове области су познате по великом броју сандука за пљачку, што повећава вероватноћу проналажења легендарног оружја. Набавка легендарног оружја је кључна за оптимизацију изградње ваше класе и максимизирање потенцијала једне од најбољих Енсхроудед класа.

Запамтите, иако потрага за легендарним оружјем може бити изазовна, награде су вредне труда.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости