Новости

February 12, 2024

Пронађите моћни хеликс штапић у Енсхроудед-овом региону Киндлевастес

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У опасном свету Ембервалеа у Енсхроудеду, кључно је да се опремите најбољом опремом да се суочите са смртоносним чудовиштима која вребају около. Једно тако моћно оружје је Хеликс штап. Ако желите да рукујете овим оружјем, важно је да знате где га пронаћи у Енсхроудед-у.

Пронађите моћни хеликс штапић у Енсхроудед-овом региону Киндлевастес

Локација Хелик Ванд-а

Хеликс штап се не може наћи на одређеној локацији у Енсхроудед-у. То је насумично пронађени предмет за плен. Да бисте повећали своје шансе да га пронађете, требало би да се усредсредите на отварање сандука у региону Киндлевастеса.

Подручје Киндлевастес се налази на источној страни Ембервалеа. Да бисте дошли до овог региона, идите источно од Умбер Холлов-а, познатог места за узгој амонијачних жлезда. Иако је то можда дуго путовање, награде су вредне тога.

У потрази за Хеликс штапом

Када сте у области Киндлевастес, пазите на шкриње које можете отворити. Док се Хелик штапић обично налази у златним шкрињама, препоручљиво је отворити и све друге шкриње. Никад не знате на који користан плен можете наићи.

Статистика Хелик Ванд-а

Иако Хелик штапић можда није најбоље оружје у Енсхроудед-у, он је и даље солидна опција, посебно за верзије Маге или Визард. Ево статистике Хелик штапа:

  • Штета: 47
  • Врста оштећења: Схроуд
  • Регенерација мане: +Један
  • Максимална издржљивост: 300
  • Прекорачење: 19 процената
  • Брзина напада: 0,6 секунди

Предности штапића

Штапови су невероватно корисно оружје које можете имати у свом инвентару, чак и ако их не користите редовно. За разлику од штапова, штапићи не захтевају муницију и веома су ефикасни у наношењу штете са безбедне удаљености. То их чини посебно вредним када се суоче са непријатељима који изблиза могу да нанесу штету токсичним отровима, као што су чудовишта од црвених печурака која испуштају вреће за покривање и амонијачне жлезде.

Закључак

У закључку, Хеликс штап је моћно оружје које вам може помоћи на вашем путовању кроз Енсхроудед. Фокусирајући се на отварање сандука у региону Киндлевастес, повећавате своје шансе да пронађете ово вредно оружје. Са својим јаким оштећењима Схроуд-а и другим импресивним статистичким подацима, Хелик штап је солидан избор за било коју верзију Мага или Визард-а. Дакле, опремите се овим штапићем и суочите се са опасностима Ембервалеа са самопоуздањем.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости