Новости

November 1, 2023

Разумевање промена у рангу ЦС2: Водич за пењање на ранг листи

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

ЦС2 је увео нови систем рангирања са неким битним разликама у односу на ЦС:ГО. Ако тежите вишим ранговима ЦС2, кључно је да разумете ове промене пре него што уђете у такмичарске мечеве. Овај чланак ће вам пружити упутства, савете и трикове који ће вам помоћи да започнете свој такмичарски успон на правом путу.

Разумевање промена у рангу ЦС2: Водич за пењање на ранг листи

Промене у ЦС2 ранговима

Нови ЦС2 систем рангирања доноси значајне промене у поређењу са ЦС:ГО. Најуочљивија промена је уклањање именованих нивоа као што су Силвер, Голд Нова или Глобал Елите. Уместо тога, ЦС2 сада користи транспарентан ЕЛО систем, где један број представља укупан број поена које сте зарадили за пењање на табели.

Још једна велика промена је увођење два одвојена одбора лидера: Цомпетитиве и Премиер.

Конкурентни ЦС2 рангови

Конкурентни ЦС2 рангови функционишу слично као ЦС:ГО. Након што завршите одређени број игара за пласман, бићете распоређени у мечеве на основу вашег ранга. Међутим, за разлику од раније, ваш ранг у Цомпетитиве ЦС2 више није укупан ранг за све мапе. Уместо тога, имаћете посебан ранг за сваку мапу на којој сте играли.

Ови ЦС2 рангови долазе са појединачним таблама лидера за сваку мапу. Ако сте посветили време савладавању одређене мапе, као што је Нуке, можете да покажете своју оцену на Нуке листи лидера у Цомпетитиве ЦС2.

Премиер ЦС2 рангови

У Премиер ЦС2, имате могућност да остварите општи ранг за своју игру, слично као у ЦС:ГО. Међутим, Премиер уводи систем избора/забране нацрта турнирског стила за мапе, који личи на стратегије које користе ЦС2 Про играчи у професионалним мечевима.

Ранг који постигнете у Премиер ЦС2 назива се ваш ЦС рејтинг. Откључава се након победе у вашем 10. Премиер мечу и више се не дели на рангове као у ЦС:ГО. Уместо тога, ЦС2 сада користи ЕЛО систем у распону од 0 ЕЛО до 35000 ЕЛО, категорисан у 7 боја. За детаљније информације погледајте доњу табелу да бисте разумели какав је ваш ЦС2 ранг у поређењу са ЦС:ГО.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости