Новости

October 29, 2023

Рингмастер: Нови Дота херој откривен на ТИ12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Валве је званично најавио долазак новог Дота хероја, Рингмастера, на ТИ12. Иако су детаљи у овом тренутку оскудни, очекује се да ће више информација бити откривено у наредним месецима.

Рингмастер: Нови Дота херој откривен на ТИ12

Рингмастер - Нев Херо

У видео снимку објављеном непосредно пре ТИ12 Великог финала, Валве је потврдио да ће Рингмастер бити објављен почетком 2024. Видео приказује Ака у сабласној шуми са темом циркуса, како јури механичког кретена из циркуске џунгле. Ово је довело до спекулација да би нови херој могао имати елемент замке. На крају, Ак је намамљен у игру Тест Иоур Стренгтх и брзо га је убио Рингмастер који је изашао из структуре налик на Ирон Маиден.

Улога новог Дота хероја

Промотивна слика за Рингмастер-а има циркуску тему и исмева неколико хероја укључујући Краља мајмуна, Кункку, Аке, Мирана и Чувара светлости. Иако ово не пружа много назнака, сугерише да ће Рингмастер вероватно бити херој близине, вероватно са механичким рукама које се могу проширити. С обзиром на то да је претходни херој, Муерта, био дометни обавештајни носилац, фанови Доте могу да предвиде новог хероја блиске борбе.

Валве има узбудљиве планове за Дота фанове у наредној години, а тек ће време открити пуни обим промена.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости