Новости

February 13, 2024

Савладавање израде опсидијана у бесконачном занату: откључајте свет могућности

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Инфините Црафт нуди играчима царство бесконачних могућности, али да бисте откључали најнеухватљивије предмете у игри, прво морате савладати основе. Једно такво основно средство је Обсидиан, који служи као кључна компонента у конструисању бројних комбинација. Овај водич ће вас провести кроз процес израде Обсидијана у Инфините Црафт-у.

Савладавање израде опсидијана у бесконачном занату: откључајте свет могућности

Важност опсидијана

Обсидијан је суштинска полазна тачка за играче који желе да повећају драгуље у својој колекцији предмета или да се придруже корисним основним предметима као што су Црни и Нож. Са својом свестраношћу и лакоћом креирања, Обсидиан је вредан ресурс који можете имати у свом инвентару.

Црафтинг Обсидиан

Да бисте направили Обсидиан у Инфините Црафт-у, потребно је да радите само са предметима који су вам дати на почетку игре. Процес укључује пет једноставних корака:

  1. Комбинујте две Земље да бисте направили планину.
  2. Упарите планину са другом Земљом да бисте направили вулкан.
  3. Ставите другу Земљу у вулкан да бисте произвели лаву.
  4. Комбинујте лаву са земљом да бисте добили камен.
  5. На крају, комбинујте камен са лавом да бисте направили опсидијан.

Утилизинг Обсидиан

Обсидијан се може користити за израду разних других корисних предмета. Комбиновањем опсидијана са водом настаје стакло, док се комбиновањем са додатном земљом добија дијамант. За играче који траже црну боју, стварање стакла и опсидијана заједно производи Огледало, које се затим може комбиновати са другим комадом опсидијана. Ови предмети служе као одскочна даска за још већа достигнућа, као што је прављење црне рупе комбиновањем опсидијана са помрачењем, кључном компонентом у стварању Бога у бесконачном занату.

Закључак

Пратећи ове кораке, лако можете направити Обсидиан у Инфините Црафт-у и откључати свет могућности. Без обзира да ли желите да проширите своју колекцију предмета или креирате моћне предмете као што су Црна рупа и Бог, Обсидиан је полазна тачка која вам је потребна. Дакле, прикупите своје ресурсе и крените на своје занатско путовање данас!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости