Новости

February 16, 2024

Савладавање мисије проналажења основног особља у Хеллдиверс 2: Стратегије за успех

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У хаотичном свету Хеллдиверс 2, Аутоматони представљају сталну претњу опстанку научних тимова на Супер Земљи. Међутим, постоји нада у облику Хеллдивера, хероја који може да испрати ове тимове на сигурно. Ако желите да успешно завршите мисију Ретриеве Ессентиал Персоннел у Хеллдиверс 2 и спасите научне тимове, ево неколико кључних стратегија које треба имати на уму.

Савладавање мисије проналажења основног особља у Хеллдиверс 2: Стратегије за успех

Поправите оптерећење

Да бисте се ухватили у коштац са изазовима мисије Ретриеве Ессентиал Персоннел, кључно је имати одговарајућу опрему. Обавезно опремите моћне Стратагеме и оружје са брзом мобилношћу, као што су СГ-225 Бреакер, Орбитал Гатлинг Барраге, Еагле Страфинг Рун, Орбитал 120ММ ХЕ Барраге, Сталварт, Митраљез, бацач граната и Г-16 Импацт. Ово ће вам помоћи да преживите немилосрдне таласе непријатеља на које ћете наићи.

Спустите се близу циља

Када започнете мисију, покушајте да се спустите на планету што је могуће ближе циљу. Будите спремни за тренутну провалу робота, што ће вам дати мало времена да позовете залихе. Имајте на уму да ће муниције бити мало у овој мисији, па је користите мудро. Циљна област ће брзо постати преплављена аутоматима, па се фокусирајте на уклањање једног по једног пробоја бота и искористите мали прозор могућности да откључате врата која држе истраживаче.

Изаберите ефикасне стратегије

Изаберите Стратагеме које могу брзо да очисте непријатељске ројеве без стављања у линију ватре. Ове стратегије ће вам помоћи да одржите контролу над ситуацијом и спречите аутомате да вас преплаве. Користите их стратешки да направите отворе и сведете број непријатеља на минимум.

Пратња истраживача

У мисији Ретриеве Ессентиал Персоннел, можете пратити само три истраживача истовремено по терминалу. Сваки терминал има дугме са којим можете да комуницирате да бисте отворили врата и ослободили истраживаче. Дугме се може користити више пута, тако да можете поново да посетите исту зграду да бисте ослободили више истраживача. Требало би да постоје најмање два простора за задржавање испуњена истраживачима.

У пратњи истраживача, они ће пратити линеарну путању до тачке извлачења, која је обележена механичким двоструким вратима са светлећим светлом. Ваш циљ је да испратите укупно 20 истраживача у року од 40 минута да бисте довршили циљ спасилачких научних тимова.

Суочавање са непријатељима аутомата

Тип непријатеља Аутоматона са којима се суочавате зависиће од нивоа тежине који одаберете. Без обзира на потешкоћу, важно је свести снаге аутомата на минимум како не би били преплављени. Будите опрезни и позовите артиљеријске ударе када стигне Дропсхип како бисте држали пробоје ботова под контролом. Поред тога, увек имајте при руци оружје за подршку да очистите све групе непријатеља.

СГ-225 Бреакер је посебно ефикасан против аутомата због своје велике брзине испаљивања и снажних метака. Користите га да брзо елиминишете непријатеље док пратите истраживаче. Не заборавите да очистите подручје користећи артиљеријске нападе пре пратње да бисте смањили број непријатеља са којима се морате суочити. Сачувајте своје ударе и гранате за тренутке када нисте у пратњи.

Заштита истраживача

Имајте на уму да су истраживачи рањиви и да могу лако умријети ако има превише непријатеља око њих. Чак и један метак може случајно убити истраживача. Вежбајте прецизност и користите Бреакер да елиминишете све непријатеље који представљају претњу истраживачима. Када истраживачи у пратњи буду безбедни, поново очистите подручје да бисте осигурали њихову безбедност. Понављајте ову методу док свих 20 истраживача не буде безбедно извучено.

Пратећи ове стратегије и користећи одговарајућу опрему, можете успешно завршити мисију Ретриеве Ессентиал Персоннел у Хеллдиверс 2 и спасити научне тимове. Срећно, Хеллдивер!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости