Новости

February 14, 2024

Савладајте трговину опијумом у плавом лотосу лобањама и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Блуе Лотус Опиум је вредна роба у игри Лобања и кости, која нуди и финансијску добит и срамоту. Ако желите да почнете да зарађујете од ове трговине, ево шта треба да знате.

Савладајте трговину опијумом у плавом лотосу лобањама и костима

Добијање опијума Блуе Лотус

Да бисте набавили опијум Плавог лотоса у Лобањи и костима, мораћете да га сами направите. Прво, морате откључати лабораторију на кормилу у Телок Пењарах. Ово се може урадити достизањем одређеног ранга Инфами и довршавањем дела Спурлоцкове главне мисије. Једном откључан, можете набавити Поппи са мреже снабдевања.

Израда опијума Блуе Лотус

Када набавите мак, однесите га у лабораторију у скровишту шверцера у Телок Пењарах. Обезбедите радницима мак, и за малу накнаду, они ће направити Блуе Лотус Опиум. За израду сваке серије потребно је 15 секунди.

Коришћење опијума Блуе Лотус

Плави Лотус Опијум се може продати преко Регистра наруџби за комаде од осам. Активирајте поруџбину за Блуе Лотус Опиум у Регистру поруџбина и испоручите комплетну пошиљку купцу. Будите спремни да браните своју робу од лажних бродова који могу покушати да је украду.

Запамтите, трговина Блуе Лотус Опиум у Лобањи и костима може бити уносна, али такође долази са ризицима. Планирајте своју стратегију мудро и пожњети награде.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости