Новости

February 12, 2024

Савладајте уметност лова и ваљења јаја у Палворлд-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ако желите да повећате своју колекцију пријатеља у Палворлд-у, сакупљање и валење јаја је одличан начин да то учините. Међутим, проналажење ових јаја може бити изазов. У овом водичу ћемо вам пружити све информације које су вам потребне да лоцирате и излежете јаја у Палворлд-у.

Савладајте уметност лова и ваљења јаја у Палворлд-у

Врсте јаја

У Палворлд-у постоји неколико врста јаја које можете пронаћи:

  • Цоммон Еггс
  • Дарк Еггс
  • Драгон Еггс
  • Роцки Еггс
  • Електрична јаја
  • Сцорцхинг Еггс
  • Фрозен Еггс
  • Вердант Еггс
  • Влажна јаја

Свака врста јаја има своје јединствене карактеристике и могуће пријатеље који се из њих могу излећи.

Где пронаћи јаја

Јаја се могу наћи на различитим локацијама широм Палворлд-а, са преко 100 идентификованих до сада. Међутим, појава јаја на овим локацијама је насумична и ротира, што отежава предвиђање где ће се свака врста јаја наћи. Неке главне локације за тражење јаја укључују ивице литица и врхове великих стена. Ако не наиђете на јаје, постоји шанса да ћете уместо њега пронаћи Лифмунк лик или сандук.

Врста јајета које пронађете такође зависи од биома који истражујете. На пример, већа је вероватноћа да ћете пронаћи зелена јаја у гају бамбуса, ужарена јаја у пустињама или вулкану и смрзнута јаја у снежним областима.

Хатцхинг Еггс

Да бисте излегли јаја у Палворлд-у, биће вам потребан инкубатор. Када достигнете ниво седам, можете откључати инкубатор са седмог нивоа на картици технологије. Да бисте направили инкубатор, биће вам потребно 10 фрагмената палдијума, пет тканина, 30 камена и два дела древне цивилизације. Једном када имате инкубатор, тајмер у стварном свету ће вам показати колико дуго треба да сачекате да се јаје излеже.

Бреединг Палс

Други начин за стицање јаја у Палворлд-у је узгој пријатеља. Да бисте откључали способност размножавања, морате да достигнете ниво 19 и откључате Мешовита фарма у Технолошком стаблу. За изградњу мешовите фарме потребно је 100 дрвета, 20 камена и 50 влакана.

Закључак

Сада када имате све потребне информације о јајима Палворлд и где их пронаћи, можете почети да сакупљате и валите јаја да бисте проширили своју колекцију пријатеља. Срећан лов!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости