Новости

October 29, 2023

Сезона Цалл оф Дути Леагуе 2024: Откривен крај дуге ван сезоне и узбудљив распоред

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Цалл оф Дути Леагуе ван сезоне се коначно ближи крају, према недавном извештају. Професионални играчи ЦОД-а са нестрпљењем су ишчекивали почетак нове сезоне, пошто су последњих пет месеци били без конкуренције. Док су неки играчи играли друге игре како би попунили празнину, ишчекивање сезоне Цалл оф Дути лиге 2024. се све више повећава.

Сезона Цалл оф Дути Леагуе 2024: Откривен крај дуге ван сезоне и узбудљив распоред

Дуга ван сезоне

Ван сезоне на Цалл оф Дути еспорт сцени је проблем који се понавља. Након Цалл оф Дути Леагуе Цхампионсхипа, обично постоји период тишине без играња турнира. Овогодишњу вансезону делимично је попунила Ворлд Сериес оф Варзоне, али то није било довољно да задовољи такмичарски дух играча.

ЦДЛ 2024 Распоред

Џејкоб Хејл, истакнути репортер Цалл оф Дутија, недавно је објавио извештај на Твитеру у којем је изнео распоред за сезону Цалл оф Дути лиге 2024. Иако извори нису потврђени, Хале има јаку репутацију са Цалл оф Дути еспорт вестима. Према његовом извештају, сезона ће се састојати од четири велика турнира и шампионата. Ево датума:

  • Мајор И: квалификације од 8. децембра до 21. јануара, ЛАН од 25. до 28. јануара
  • Мајор ИИ: квалификације од 16. фебруара до 17. марта, ЛАН од 21. до 24. марта
  • Мајор ИИИ: квалификације од 12. априла до 12. маја, ЛАН од 16. до 19. маја
  • Мајор ИВ: квалификације од 24. маја до 16. јуна, ЛАН од 20. до 23. јуна
  • Првенство: од 11. до 14. јула

Хејл је такође напоменуо да ће Мајор И бити одигран у Бостону у јануару, што би могло да створи интересантне временске услове. Он је нагласио да ће ЛАН догађаји имати већу тежину од онлајн такмичења.

Званично саопштење

Очекује се да ће Ацтивисион Близзард званично објавити сезону Цалл оф Дути Леагуе 2024 2. новембра. Ово саопштење ће потврдити да ли је распоред који је навео Џејкоб Хејл легитиман.

Престижна Цалл оф Дути лига

Цалл оф Дути лига је најпрестижнији турнир на Цалл оф Дути еспорт сцени. Ту се крунишу светски шампиони и такмиче се врхунски тимови. Прошле сезоне, Нев Иорк Сублинерс су се појавили као троструки шампиони, освојивши Мајор И, Мајор В и првенство Цалл оф Дути лиге. Ове сезоне, постоје велика очекивања за тим, али ће се суочити са тешком конкуренцијом других тимова.

За више вести из Цалл оф Дути еспорта, пратите Еспортс.нет.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости