Новости

February 12, 2024

Серапхине'с Ресургенце: А Дисруптион ин Леагуе оф Легендс' Мета

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Серафина, шампионка ружичасте косе, поново се појавила на позицији АДЦ-а, што је изазвало поремећај у мета Леагуе оф Легендс. Са стопом победа од око 54 процента у свим Елосима, Серапхине се показала као моћна сила у бот ланеу.

Серапхине'с Ресургенце: А Дисруптион ин Леагуе оф Легендс' Мета

Промене у Мета

Закрпа 14.2 донела је проблеме стратегији двоструке подршке која је доминирала игром од почетка сезоне 2024. Ова промена је померила чаробњаке са улоге АДЦ и назад у позицију подршке. Међутим, Серафине, која је разоткрила нездраву стратегију, има флексибилност да усвоји више офанзивно фокусирану градњу коју други чаробњаци не могу ефикасно да ураде.

Серафинине снаге

Серафинине способности чишћења таласа биле су кључни фактор у њеном успеху као АДЦ. Њене штетне способности могу да нанесу штету вишеструким циљевима, а када се комбинују са њеном пасивом, она може брзо да очисти слуге који јој блокирају пут. Ово отвара различите стратегије бот лане, као што је омогућавање њеној подршци да слободно лута или рони непријатеље уз помоћ свог џунглера.

Потенцијални Нерфови

Ако Серафинин проценат победа остане висок, она може бити укључена на листу нерфова за закрпу 14.4. Међутим, њено балансирање је изазовно због њене способности да се игра у три улоге. Очекује се да ће ускоро бити откривено више информација о променама у закрпи 14.4, укључујући догађај Лунарна Нова година и нове Порцелаин скинове.

Закључак

Серафинино поновно оживљавање на позицији АДЦ-а изазвало је пометњу у мети Леагуе оф Легендс. Њене јединствене способности и флексибилност чине је сјајним шампионом. Без обзира да ли ће бити нервозна или не, њен утицај на игру не може се занемарити.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости