Новости

April 12, 2024

Следећи велики помак у Покемон ВГЦ: Професионалци зароне у регулативу Г

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Кључне Такеаваис

  • Легендарни Покемон улази у борбу: Пропис Г уводи правило које мења игру и дозвољава једног ограниченог легендарног покемона по тиму.
  • Цалирек заузима централно место: Схадов Ридер Цалирек, са својом невероватном брзином и специјалним нападом, уз Терастализацију, је најбољи избор међу професионалцима.
  • Бројеви у успону: Очекујте пораст гломазних покемона мрачног типа док играчи смишљају стратегију да се супротставе доминацији Схадов Ридер Цалирека.
  • Нове легендарне генерације ИКС за гледање: Кораидон, Мираидон и Терапагос су спремни да уздрмају мету својим јединственим способностима и улогама.
  • Диверсе Мета Предицтед: Ограничење једног ограниченог легендарног играча по тиму подстиче разноврстан и стратешки састав тима.

Покемон Сцарлет анд Виолет'с ВГЦ припрема се за сеизмичку промену увођењем Регулативе Г, новог скупа правила који побуђује конкурентски пот тако што дозвољава једном ограниченом легендарном Покемону у сваком тиму. Разговори са неким од најбољих светских играча на Европском међународном првенству (ЕУИЦ) — укључујући тешкаше као што су Јеуди Аззарелли, Јамес Баек и Волфе Глицк — откривају мешавину ишчекивања и стратешког рекалибрације док се заједница припрема за овај трансформативни период.

Следећи велики помак у Покемон ВГЦ: Професионалци зароне у регулативу Г

Цалирек Цонундрум

Рефлектор, без сумње, најјаче сија на Схадов Ридер Цалирек. Овај легендарни Покемон, познат по својој невероватној брзини и астрономском специјалном нападу, спреман је да редефинише мета. Играчи су посебно узбуђени (и опрезни) због његовог потенцијала када је упарен са Терастализацијом, која не само да поправља његове рањивости већ и појачава њену офанзивну снагу. Џозеф Угарте је истакао: „Са Терастализацијом... Цалирек Схадов само постаје бољи. Нема Динамак-а који би му се супротставио, а Тера Гхост може значајно повећати штету од Астрал Барраге-а.“

Ипак, за сваку акцију постоји једнака и супротна реакција. Алекс Гомез Берна и други професионалци предвиђају контра-покрет, предвиђајући пораст гломазних Тамних типова дизајнираних да издрже нападе Јахача Сенки Цалирек-а. Стога се очекује да ће се такмичарска сцена развијати, подстичући динамику у којој моћ проверава моћ.

Нови кандидати Ген ИКС

Осим Цалирека, увођење Кораидона, Мираидона и Терапагоса из Ген ИКС у ВГЦ најављује нове стратешке димензије. Сваки доноси јединствене могућности на бојно поље, од подешавања терена до манипулације временским приликама, обећавајући да ће обогатити састав тимова и динамику битке. Џејмс Бек је био одушевљен Терапагосом, приметивши његов потенцијал да поремети противнике својом способношћу да поништи терен и временске ефекте, заједно са суперефикасним потезом ширења који циља на Покемоне користећи Терастализацију.

Аарон "Цибертрон" Зхенг се, у међувремену, клади на Киогреа да направи прскање упркос присуству огромних контри. Његов оптимизам је сведочанство трајне одрживости добро изграђених тимова и класичних стратегија у развоју ВГЦ пејзажа.

Очекује вас разноврсно бојно поље

Можда је најузбудљивији аспект Уредбе Г разноликост коју обећава. Са само једним ограниченим легендарним по тиму, играчи се подстичу да истраже шири спектар стратегија и комбинација Покемона. Волф Глик је ухватио ово осећање, предвиђајући мета који је „прилично широк, а не веома централизован“, сценарио у коме су креативност и иновација кључни за победу.

Док се Регулатива Г назире на хоризонту, ВГЦ заједница врви од спекулација, стратегије и узбуђења конкуренције. Са легендарним снагама које ће се сукобити, наредни месеци ће несумњиво бити спектакл тактичког сјаја и Покемона. Без обзира да ли сте искусан професионалац или шампион у тежњи, еволутивно бојно поље Покемон ВГЦ-а је позив на оружје, позивајући сваког тренера да одговори на изазов.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости