Новости

November 7, 2023

Слимебок Ницк Алл-Стар Бравл турнир 2: велики догађај у заједници борбених игара

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ницкелодеон Алл Старс Бравл 2 ће ускоро бити објављен, са побољшањима у односу на прву игру у серији. Игра је привукла пажњу у такмичарској гејминг заједници и биће стављена на тест на предстојећем Слимебок турниру.

Слимебок Ницк Алл-Стар Бравл турнир 2: велики догађај у заједници борбених игара

Рани догађај од Цоинбок организатора Хунгрибок

Хунгрибок, позната личност у заједници Супер Смасх Брос., организује рани догађај за Ницкелодеон Алл-Стар Бравл 2. Упркос контроверзној историји са првом игром, Хунгрибок се враћа у серију са Слимебок турниром, који ће бити први велики догађај за игру.

Фокусирајте се на Ницкелодеон Алл-Стар Бравл 2

Турнир Слимебок ће приказати Ницкелодеон Алл-Стар Бравл 2, једну од најишчекиванијих борбених игара 2023. Слично Цоинбок догађају за Смасх, овај турнир организује Хунгрибок у сарадњи са ГамеМилл-ом и има наградни фонд од 50.000 долара.

Ексклузивни онлајн турнир Северне Америке

Турнир је ексклузиван за учеснике из Северне Америке због свог онлајн формата. Ова одлука има за циљ да обезбеди лакше и локализованије искуство за све играче.

Датум и платформа

Цео турнир ће се одржати 15. новембра 2023. и преносиће се на Хунгрибок-овом Твитцх каналу. Овај догађај ће послужити као рани тест такмичарског потенцијала игре, а ако буде успешан, Слимебок турнир би могао да постане серија која се понавља.

У закључку, Слимебок Ницк Алл-Стар Бравл 2 турнир, који организује Хунгрибок, је узбудљива прилика за играче да покажу своје вештине у дуго очекиваној Ницкелодеон Алл-Стар Бравл 2. Уз побољшања у игри, овај турнир има потенцијал да постане значајан догађај у заједници борбених игара.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости