Новости

February 16, 2024

Спациал Ренд вс. Роар оф Тиме: Покемон Го авантуристички ефекти у поређењу

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Било да сте сазнали о овим потезима из претходних Покемон игара или сте се са њима упознали у Покемон Го-у захваљујући њиховом Го Тоур-у: Ефекти авантуре, Спациал Ренд и Роар оф Тиме су моћни алати за легендарне Покемоне. Али који потез бисте требали изабрати ако имате опцију?

Спациал Ренд вс. Роар оф Тиме: Покемон Го авантуристички ефекти у поређењу

Спациал Ренд вс. Роар оф Тиме: Покемон Го авантуристички ефекти упоређени и објашњени

Спациал Ренд:

  • Цена: 5,000 Стардуст и пет Палкиа бомбона
  • Ефекат: Искривљује простор на 10 минута да би повећао подручје сусрета за дивље Покемоне.
  • Траинер Баттле: 95 Повер Драгон типе Цхаргед Аттацк
  • Теретана и битке у нападу: 160 наелектрисани напад типа змаја

Роар оф Тиме:

  • Цена: 5.000 Стардуст и пет Диалга бомбона
  • Ефекат: Искривљује време за шест минута, омогућавајући играчима да паузирају тајмере на ставкама као што су тамјан, тамјан за дневну авантуру, срећна јаја и звездани комади. Може се слагати два сата истовремено, до 24 сата, користећи више Стардуст и Диалга Цанди.
  • Траинер Баттле: 150 Повер Драгон типе Цхаргед Аттацк
  • Теретана и битке у нападу: 160 наелектрисани напад типа змаја

Док су Спациал Ренд и Роар оф Тиме ексклузивни потези које познају само Палкиа и Диалга, не морате се ограничавати само на један — барем када је у питању Покемон који их познаје.

Ево основних разлика између ова два упоређена директно тако да знате тачно у шта се упуштате. Само запамтите, барем током Го Тоур: Синнох, можете готово да гарантујете сусрет са Оригин Форме Диалгом или Оригин Форме Палкиом који зна свој препознатљив потез ако одаберете прави пут за Специјално истраживање догађаја.

Да ли је Спациал Ренд бољи у Покемон Го-у?

Спациал Ренд је потез који треба да изаберете ако покушавате да извучете максимум из догађаја специфичних за сусрет или радите нешто попут лова на сјај.

Проширени опсег сусрета је користан у општијем смислу јер вам помаже да пронађете више Покемона без потребе да се трудите. За догађаје као што је Дан заједнице, ово ће вам омогућити да ухватите више сусрета током ограниченог временског оквира док шаљете нежељене поке лоптице — а то такође чини вероватнијим да ћете пронаћи Сјајног јер ћете проћи кроз више јединствених сусрета. То би такође могло пружити олакшање за руралне играче који се боре да пронађу сусрете у одређеним областима у којима живе.

У борби, Палкијино куцање змаја/воде даје предност у односу на Диалгу када је у питању корисност у мечевима, али Спациал Ренд наноси мање штете од Роар оф Тиме. То је компромис са којим ћете морати да се позабавите када правите сет потеза, јер смањење штете од нечега као што је Драцо Метеор вам омогућава да извршите већи притисак на штитове.

Да ли је Роар оф Тиме бољи у Покемон Го-у

Роар оф Тиме је врхунски алат за млевење ако сте добри у планирању када ћете користити предмете као што су Луцки Еггс и Тамјан да бисте повећали КСП или Стардуст који добијате. Ако истекнете време како треба, можете продужити своје екстраваганције Луцки Егг еволутион или Стардуст гриндс на два сата истовремено, чинећи ствари лакшим него икада раније без употребе више предмета.

Ово је такође одлична шанса да лако проширите Даили Адвентуре Инценсе, омогућавајући вам да ловите ретке сусрете представљене у оквиру дневног механичара. Ако нисте успели да ухватите Галариан Артицуно, Галариан Запдос или Галариан Молтрес, овај Авантуристички ефекат може постати ваш нови најбољи пријатељ док наставите да их трагате.

Диалга би могла бити мало ситуативна у биткама, али Роар оф Тиме је надоградња било ког скупа потеза који можете да доделите типу Драгон/Стеел. Пробија рупу у скоро свему што ставите испред њега док узвратите ударцима.

Пресуда

Спациал Ренд је бољи ако тражите више сусрета, а Роар оф Тиме пружа више корисности ако сте спремни да мељете КСП или желите да искористите предности предмета као што је тамјан. Они пружају упоредиве предности у борби, тако да се ваша одлука може у потпуности заснивати на Авантуристичким ефектима или на легендарном змајевом типу који више волите.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости