Новости

February 13, 2024

Стицање и коришћење комада осам: Водич за успех у лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У свету лобање и костију, комади од осам имају велику вредност као жељена валута. Ови вредни новчићи омогућавају играчима да набаве предмете на црном тржишту који могу увелико побољшати њихове пиратске подухвате. Док играчи плове подмуклим водама игре, стицање осам комада постаје кључно за њихов успех.

Стицање и коришћење комада осам: Водич за успех у лобањи и костима

Како набавити комаде осам

Да би стекли осам комада у Лобањи и костима, играчи могу да заврше задатке у Регистру налога који се налази у Кормилу њиховог скровишта кријумчара. Склониште, које се налази у Ле Монт Мует у Саинте-Анне, постаје доступно након што се достигне одређени чин Злости и напредује кроз Спурлокову причу.

Када играчи добију материјале за кормило, као што је шећерна трска, могу да направе ове предмете у Хелм Варес. Ова роба се затим може испоручити прихватањем поруџбина у Регистру поруџбина. Међутим, играчи би требало да буду опрезни током испорука, јер ће бити рањиви на нападе непријатељских АИ лажних бродова и неће моћи брзо да путују.

Поред испуњавања мисија Хелм-а, играчи могу зарадити комаде од осам тако што учествују у разним активностима на крају игре, као што су непријатељска преузимања и легендарне пљачке. Међутим, пре него што се упусте у ове велике борбе, играчи прво морају да заузму фабрике и контролишу трговачке путеве. Како се сезонски распоред лобање и костију развија након лансирања, нове функције као што је Хелм Вагерс ће пружити играчима прилику да ризикују и зараде осам комада.

На шта се могу потрошити комади осам?

Када играчи заврше почетне задатке за своју операцију Хелм-а, могу да посете Јаниту Нару у Ле Понт Муету да потроше своје тешко зарађене комаде од осам комада. Јанита Нара нуди широк спектар артикала за куповину, укључујући прокријумчарене ресурсе, бродско оружје, козметику за бродове и играче, намештај, оклоп, нацрте и још много тога. Други продавци широм света игара такође прихватају комаде од осам као плаћање.

Важно је напоменути да неки предмети, као што су нацрти за Самбук, могу бити прилично скупи, коштају 5.000 комада осам. Играчи ће морати да уштеде своју валуту да би себи приуштили ове ствари високе вредности.

У закључку, стицање и ефикасно коришћење комада од осам је од суштинског значаја за успех у Лобањи и костима. Довршавањем задатака, ангажовањем у завршним активностима и мудром потрошњом своје валуте, играчи могу постати огромне снаге у конкурентским морима. Зато испловите, сакупите своје осам комада и упустите се у узбудљиве пиратске авантуре!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости