Тајанствена сезона 2: Све до сада познато

Новости

2022-02-17

Свако ко познаје спортско клађење на мрежи биће свестан да Леагуе оф Легендс игра велику улогу у овој заједници. Игра је основа за неколико турнира високог профила на које се може кладити. Читаоци могу да погледају ЕспортРанкер за више информација о овој теми. Међутим, неће сви коцкари знати за критично хваљену ЛоЛ спинофф стриминг серију Арцане.

Тајанствена сезона 2: Све до сада познато

Прва сезона је објављена почетком новембра 2021. на платформи Нетфлик. Ова анимација прати сестре Ви и Јинк док се налазе на супротстављеним странама у сукобу између градова Заун и Пилтовер. Упркос томе што се прва сезона завршила прилично недавно, већ постоји велика гужва на мрежи око објављивања 2. сезоне Арцане.

Зашто ће се свидети коцкарима?

Представа ће сигурно одушевити свакога ко ужива Леагуе оф Легендс еспорт клађење пошто садржи бројне препознатљиве елементе. Истраживање је важно када се стављају ове врсте опклада. Ако коцкари гледају Арцане, то би могло помоћи да побољшају своју тактику. Можда чак изаберу неке савете за клађење на еспорт на мрежи са форума фокусираних на емисију.

Иако се о заплету Арцане с2 може само спекулисати, вероватно ће решити проблем који је завршио прву сезону. Ово је била кулминација три чина која су помогла да се изгради на основу знања пронађеног у игри Леагуе оф Легендс. Понекад ће сајтови за клађење на еспорт информисати коцкаре о овом знању како би могли боље да разумеју наратив и дају проницљиве опкладе.

Датум изласка

Нажалост, Риот Гамес није рекао фановима када ће вероватно бити објављена друга сезона. Свако ко се нада да сазна судбину Ви и Јинк-а мораће да сачека за сада. Једина потврда за сада је да ће се то догодити, али не 2022. Треба напоменути да је за прављење прве сезоне било потребно шест година. Међутим, пошто је Арцане постао феноменалан успех, производња будућих епизода могла би се убрзати.

Ко стоји иза емисије?

Арцане су креирали Цхристиан Линке и Алек Иее. Већ другу сезону Фортицхе Продуцтионс је постао главни студио за анимацију. Најављени нови продуценти су Брандон Бецк, Јане Цхунг, Тхомас Ву и Марц Меррилл. Линке и Иее су изјавили да напорно раде на испоруци нових епизода фановима.

Риот Гамес је од самог почетка планирао да то буде вишесезонска Нетфликс емисија. Ово је било пре него што је постао један од најпопуларнијих телевизијских комада на Нетфликсу. Остаје да се види да ли је садржај за сезону 2 већ завршен. У међувремену, љубитељи онлајн клађења могу да исправе своју Леагуе оф Легендс гледајући турнире.

Хоће ли емисија бити отказана?

Мало је вероватно да ће се ово догодити пре 2 сезоне. Истина је да је Нетфлик повремено искључивао популарне емисије на велико згражање претплатника. Међутим, већ је изашао трејлер за наредну сезону. Не даје много информација о наративу. Чују се гласови Кејтлин, Ви, Џинкса и новог лика. Ово ће сигурно изазвати још више буке и потражње за наставком Арцане-а.

Најновије вести

Најновије вести о клађењу на НевБее
2022-09-22

Најновије вести о клађењу на НевБее

Новости