Новости

February 13, 2024

Узгој Астегона: савети и комбинације за ретке пријатеље Палворлд-а

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Астегон је један од најређих пријатеља у касној игри у целом Палворлд-у. Узгој астегона може бити изазован, али са правим знањем, можете га имати у својој бази много раније него да га ухватите у дивљини.

Узгој Астегона: савети и комбинације за ретке пријатеље Палворлд-а

Разумевање Палворлд узгоја

Узгој у Палворлд-у може бити компликован. Када су оба родитеља исте врсте Пал, добићете трећину те врсте. Међутим, узгој пријатеља две различите врсте резултира насумично, али фиксним потомством.

Узгој астегона

Да бисте узгајали Астегон, не морате да имате Астегон у свом Палбоку. Кључно је знати праву комбинацију. Најбоља комбинација за узгој за Астегон је Цриолинк и Хелзепхир, који се могу набавити прилично у средини игре.

  • Хелзепхир: Овај Тамни елемент Пал се може наћи у близини телепортационе тачке Циннамотх Форест. Донесите Палс типа Змаја и Мега и Гига сфере да бисте га успешно ухватили.
  • Цриолинк: Потражите Цриолинк у Астралним планинама на нивоима 29-32. Будите спремни са оклопом отпорним на хладноћу и ватреним пријатељима да га ухватите.

Ево примера стазе размножавања:

Друге узгојне комбинације

Иако је Астегон тежак друг за узгој, постоје и друге доступне комбинације за узгој које вам могу дати Астегон јаје. Неке од ових комбинација укључују:

  • Криолинкс и Лајлин
  • Хелзефир и Орсерк
  • Астегон и Сузаку
  • Релаксаурус и Астегон
  • Пирин Ноцт и Схадовбеак

Имајте на уму да ове комбинације могу захтевати релативно ретке пријатеље или још веће ретке пријатеље попут Некромуса.

Излежавање Астегонског јајета

Јаје из којег ће се излећи Астегон је велико змајево јаје, чије је инкубирање потребно много времена. Ако не желите да чекате, уверите се да знате како да убрзате инкубацију јаја.

Запамтите, уз праве комбинације за узгој и стрпљење, можете додати Астегон у своју базу Палворлд и уживати у његовој реткости и моћи.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости