Новости

October 30, 2023

Уроните у задивљујући свет Аватара: Пандорине границе

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Након што сам провео време са Аватар: Фронтиерс оф Пандора, био сам потпуно уроњен у задивљујући свет игре. Задивљујући визуелни прикази, импресивна музика и интуитивни кориснички интерфејс увукли су ме у Убисофтов поглед на Пандору, ванземаљско окружење из универзума Аватар Џејмса Камерона.

Уроните у задивљујући свет Аватара: Пандорине границе

Богата прича

Фронтиерс оф Пандора је смештена непосредно пре догађаја у филму Аватар: Пут воде и нуди играчима прилику да искусе богатији наратив. Као На'ви лик који је киднапован и обучен да служи у оквиру људске војне операције РДА, будите се 15 година касније као аутсајдер и морате поново научити путеве На'вија. Игра вам омогућава да се борите против РДА и отерате их са Пандоре, пружајући занимљиву причу која се постепено одвија.

Узбудљива игра

Игра у Аватар: Фронтиерс оф Пандора нуди разна узбудљива искуства. Од истраживања неба на вашем икранском пратиоцу до ангажовања у ваздушној борби са РДА авионима, игра вас држи на ивици вашег седишта. Борбена механика дозвољава и прикривене приступе и интензивне битке, при чему су се На'вијеви лукови и пушке показале ефикасним против непријатеља. Слобода избора вашег приступа додаје дубину игри и одржава је занимљивом.

Споредне мисије и истраживање

Поред главних задатака, Аватар: Фронтиерс оф Пандора нуди низ споредних мисија, пљачке, израде и истраживања. Играчи могу да експериментишу са кувањем, комбинујући састојке како би открили нове ефекте. Игра такође садржи више стабала вештина фокусираних на преживљавање, борбу, лов, занатство и јахање икрана. Ове карактеристике додају дубину игрици без умањивања главне приче.

Обећавајућа будућност

Аватар: Фронтиерс оф Пандора много обећава. Убисофт је показао уздржаност у избегавању претераног надимања, што је резултирало фокусираним и пријатним искуством отвореног света. Иако је прерано да се суди о целокупној нарацији, задивљујући свет игре и занимљив начин игре чине је дуго очекиваним издањем. Без обзира да ли сте обожаватељ филмова о Аватару или једноставно тражите импресивну авантуру отвореног света, Аватар: Фронтиерс оф Пандора би требало да се испоручи 7. децембра.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости