Новости

February 13, 2024

Ухватите Енаморус Инцарнате Форме у Покемон Го: Схини Релеасе ускоро!

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Када је у питању хватање Покемона у Покемон Го-у, нема ничег бољег од ловљења сјајног обрасца и додавања у своју колекцију. Али нема сваки Покемон у мобилној игрици сјајан облик и можда се питате да ли можете да га ухватите за Енаморус Инцарнате Форме.

Ухватите Енаморус Инцарнате Форме у Покемон Го: Схини Релеасе ускоро!

Сјајна верзија Енаморус Инцарнате Форме

Енаморус Инцарнате Форме ће се појавити током догађаја Царнивал оф Лове у Покемон Го-у. Међутим, нема доступан сјајни образац током овог догађаја. Играчи који покушају да га изазову током ограничених Елите Раид битака неће имати прилику да ухвате Схини верзију. Ниантиц, програмер Покемон Го-а, обично задржава издавање Покемонове сјајне форме годину или две, понекад чак и дуже. Очекује се да ће Енаморус Инцарнате Форме имати Схини издање у наредном догађају.

Изузетак за Раид Покемоне

Док већина Покемона мора да чека да њихов сјајни облик буде пуштен, неки посебни покемони за напад, попут Хисуиана Децидуеие-а, имали су Схини издање истог дана. Нажалост, Енаморус Инцарнате Форме није могао да заобиђе овај изузетак. Вероватно је да ће Енаморус објавити своју Схини верзију следећи пут када се појави у рацијама, посебно у стандардним сусретима са пет звездица.

Хватање Енаморус Инцарнате Форме

Ако желите да свом тиму додате Енаморус, моћни стаклени топ вилинског типа, догађај Карневал љубави је право време да то урадите. Имате ограничено време да га ухватите у Елите Раидс. Међутим, ако више волите да сачекате док не постане доступнији, требало би да се појави у нападима са пет звездица у Покемон Го-у. Слично другим Елите Раид Покемонима као што су Регидраго и Региелеки, Енаморус се не очекује да ће његова Схини верзија бити објављена током ове друге рунде рација. Вероватно је да ће Схини верзија Енаморуса бити објављена заједно са јединственим догађајем у будућности.

Закључак

Укратко, Енаморус Инцарнате Форме нема Схини верзију доступну током догађаја Царнивал оф Лове у Покемон Го-у. Играчи ће морати да сачекају будући догађај да би ухватили своју сјајну форму. Ако желите да додате Енаморуса свом тиму, обавезно учествујете у елитним рацијама током догађаја Царнивал оф Лове или сачекајте његово пуштање у нападима са пет звездица.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости