Новости

February 12, 2024

Фортните'с Реапер'с Сховтиме Емоте: Омаж хотелу Хазбин

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

С времена на време, нова Фортните емоција преузима игру. То је управо оно што је "Реапер'с Сховтиме". Данце емоте за 300 В-Буцкс појавио се у Фортните-овој продавници 11. фебруара, а сви који су играли игру и видели је у продавници тражили су више информација. Реапер'с Сховтиме се појавио у неколико сати након објављивања, али шта је то и о чему се ради?

Фортните'с Реапер'с Сховтиме Емоте: Омаж хотелу Хазбин

Порекло Емоте

Емоција Реапер'с Сховтиме у Фортните-у је посвета анимираној серији Приме Видео, Хазбин Хотелу, и лику по имену Аластор АКА „Радио Демон“. Хотел Хазбин је премијерно приказао пилот 2019. године, а пуна сезона је дебитовала у јануару 2024. Песма представљена у емотиву је песма коју су направили обожаваоци под називом „Инсане“, Блацк Грипх0н и Баасик, коју је подржао креатор емисије .

Опис хотела Хазбин

„Хотел Хазбин је прича о Чарли, принцези пакла, док следи свој наизглед немогућ циљ рехабилитације демона како би на миран начин смањила пренасељеност у свом краљевству“, стоји у опису емисије Фандом Вики. Емисија је управо завршила своју прву сезону са финалом 2. фебруара 2024, а друга сезона је већ потврђена. Емисија је стекла популарност од објављивања прве сезоне, а свих осам епизода сада се може стримовати на Приме Видео.

Закључак

Фортнитеов „Реапер'с Сховтиме“ емотиван је омаж анимираној серији Хазбин Хотел и њеном лику Аластору. Емоција, доступна за 300 В-бакса, садржи песму „Инсане“ коју су направили обожаваоци Блацк Грипх0н и Баасик. Хотел Хазбин прича причу о Чарлију, принцези пакла, и њеном циљу рехабилитације демона. Прва сезона серије је недавно завршена, а друга сезона је потврђена. Љубитељи серије могу уживати у емоцији и песми док чекају још епизода. Стримујте свих осам епизода хотела Хазбин на Приме Видео.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости