Новости

November 23, 2023

Фортните Еминем Цроссовер: Велики прасак и перформансе у игри

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Фортните се спрема за свој следећи догађај уживо, и то ће бити кросовер са ником другим до Еминемом. Недавне белешке о закрпи дале су нам неке наговештаје о томе шта можемо да очекујемо, и изгледа да нас чека посластица.

Фортните Еминем Цроссовер: Велики прасак и перформансе у игри

Догађај Великог праска

После дугог чекања, концерти се враћају у Фортните са догађајем Биг Банг. Овог пута, све је у вези Еминема. Не само да ће наступати у игри, већ ће бити и Еминем скин и потенцијално више садржаја.

Нови Еминем Скин

Захваљујући неким посвећеним рударима података на Твитеру, сада знамо да је откривен нови Еминем скин. Епиц је чак потврдио своје постојање. Ова кожа ће бити доступна у продавници са више стилова, омогућавајући играчима да се облаче као Слим Схади. Али ово није само редован додатак у продавници предмета; то је део Фортните Биг Банга, који означава крај текуће сезоне.

Перформансе у игри

Као део догађаја на крају сезоне, Еминем ће наступити у игри. Фанове очекује кратак реп концерт који ће сигурно оставити трајни утисак. Међутим, ако сте се надали неком развоју заплета, не брините. Процурели медији су уверили играче да је концерт само један аспект догађаја. Такође ће постојати нека предања која постављају позорницу за следећу сезону.

Праћење преузимања радија

Овај цроссовер догађај је наставак Еминемовог претходног учешћа у Фортните-у. У Поглављу 2, преузео је радио, али сада га подиже на следећи ниво тиме што је део саме игре.

Припремите се за Фортните Еминем цроссовер догађај, где се играње и музика сударају на епски начин!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости