Новости

November 23, 2023

Хвеи - Најновији ЛоЛ шампион са јединственим способностима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Риот Гамес је открио способности најновијег ЛоЛ шампиона, Хвеија. Да видимо какав је његов комплет и какав ће бити у Суммонерс' Рифту.

Хвеи - Најновији ЛоЛ шампион са јединственим способностима

Хвеи – Преглед способности ЛоЛ

Хвеи је најновији додатак на списку ЛоЛ шампиона. Он ће наводно бити мид ланер и судећи по његовом почетном скупу способности, Хвеи ће бити прилично сложен шампион, с обзиром на то да ће спајање способности довести до различитих ефеката и интеракција.

Његов комплет је у потпуности заснован на његовим различитим расположењима и сваки пут када га промени, постоји друга способност која се активира. Ако мислите да би он могао бити прилично сломљен шампион, осећам да постоје неке јасне слабости које су повезане са његовим хлађењем. Сваки пут када промени расположење, долази до прилично великог застоја када не може поново да користи ту способност, што значи да ће морати да сакупи много способности на брзину да би повећао свој комплет.

Без даљег одлагања, скочимо на Хвеијеве основне статистике и способности.

Басе Статс

 • Здравље: 550 – 2318
 • Мана: 445 – 955
 • Регенерација здравља: ​​6 – 96.1
 • Регенерација мане: 8 – 19.9
 • АД: 50 – 106.1
 • Оклоп: 18 – 97,9
 • Отпор на магију: 30 – 52,1
 • МС: 320
 • Опсег напада: 575
 • АС база: 0,714
 • АС однос: 0,658
 • Бонус АС: 3,3%

Способности

Пасивно – потпис визионара

УРОЂЕНО: Хвеијеве штетне способности означавају непријатеље погођене 4 секунде. Оштећивање другом способношћу троши знак да створи експлозију испод њих, наносећи 35 − 200 (на основу нивоа) (+25% АП) додатне магијске штете непријатељима у области након 0,85 секунди.

П – Предмет: Катастрофа

АКТИВНО: Хвеи улази у катастрофално расположење, добијајући приступ својим способностима као и четкици за прање. Он ће изаћи из расположења када баци било коју од њих.

 • Разорно – КК: Хвеи баца ватрену куглу у правцу циља која експлодира када се судари са првим непријатељем или достигне максимални домет, наносећи магијску штету свим непријатељима у близини. Штета заснована на здравственом односу мете је ограничена на 250 против чудовишта.
 • Ватрена муња – КВ: Хвеи позива муњу да удари у циљну локацију након 1 секунде, наносећи магијску штету непријатељима у том подручју. Против непријатеља који су имобилисани или изоловани од својих савезника, Северинг Болт наноси повећану штету на основу несталог здравља мете. Ова бонус штета је ограничена на 300 против чудовишта (Северинг Болт наноси 50% штете минионима и не-епским чудовиштима).
 • Молтен – КЕ: Хвеи означава блиставу стазу у правцу циља. Након 0,7 секунди, стаза избија у вулканске ударне таласе сваких 0,175 секунди од тачке бацања. Сваки ударни талас ствара експлозију која наноси магијску штету оближњим непријатељима. Експлозије такође остављају пукотину лаве за собом. Свака пукотина траје 2,5 секунде, наносећи магијску штету сваких 0,25 секунди непријатељима у том подручју и успоравајући их за 30% (штета растопљене пукотине је смањена на 60% против миниона и повећана на 135% против чудовишта).

В – Предмет: Спокој

АКТИВАН: Хвеи улази у спокојно расположење, добијајући приступ својим способностима као и четкици за прање. Он ће изаћи из расположења када баци било коју од њих.

 • Пролазна струја – ВК: Хвеи формира струју воде у правцу циља, стварајући путању за време које њему и савезничким шампионима даје бонус брзину кретања у трајању од 0,5 секунди, освежавајући се сваких 0,125 секунди док остану у области.
 • Флеетинг Цуррент – ВВ: Хвеи призива базен воде на циљној локацији, стварајући заштитну зону на 3 секунде која њему и савезничким шампионима даје штит на 0,5 секунди док су унутар подручја. Штит се освежава и повећава снагу за сваких 0,264 секунде током трајања док они остају у области (Јачина штита Поол оф Рефлецтион је смањена на 50% за савезнике).
 • Покрећућа светла – МИ: Хвеи се окружује усковитланим ракетама које оснажују његова следећа 3 основна напада или поготка способности у року од 9 секунди да сваки нанесе додатну магијску штету и врати ману. Бонусна штета Стирринг Лигхтс-а је смањена на 50% против миниона или чудовишта ако се примени помоћу његових способности у области деловања.

Е – Предмет: Мучење

АКТИВНО: Хвеи улази у бурно расположење, добијајући приступ својим способностима као и четкици за прање. Он ће изаћи из расположења када баци било коју од њих.

 • Грим Висаге – ЕК: Хвеи испушта застрашујући осмех у правцу циља који наноси магијску штету првом погођеном непријатељу и плаши га се 1 секунду.
 • Поглед понора – ЕВ: Хвеи баца очну јабучицу на циљну локацију. По доласку, шири се у мрачан поглед, пружајући поглед на већу област и закључавајући најближег видљивог непријатељског шампиона. После кашњења, око се лансира ка мети, наносећи магијску штету првом непријатељу са којим се судари и укорењује га на неко време.
 • Црусхинг Мав – ЕЕ: Хвеи изазива чељуст на циљној локацији која пуца након 0,627 секунди, наносећи магијску штету непријатељима у том подручју и успоравајући их за количину која се распада за 1,25 секунди. Непријатељи који не стоје у центру када вилица пукне се тамо повлаче.

Четка за прање

АКТИВАН: Хвеи излази из свог тренутног расположења без трошкова његове способности или хлађења. Четка за прање се може користити само ако је Хвеи ушао у расположење.

Р – Спиралинг Деспаир

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости