Новости

February 12, 2024

Хеллдивер 2: Уједините се са колегама Хеллдиверима и ослободите Супер Земљу од инвазијских снага

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У свету Хеллдивера 2 рат можда није сложен, али права сврха борбе може вас оставити упитним. Овај чланак ће вам пружити све што треба да знате о причи о Хеллдиверу 2.

Хеллдивер 2: Уједините се са колегама Хеллдиверима и ослободите Супер Земљу од инвазијских снага

Позадина

Хеллдиверс 2 наставља нарацију из свог претходника, пратећи догађаје из прве игре. Након успешног ослобођења Сунчевог система, фракције - Терминиди, Киборзи и Илуминати - су потиснути назад. Супер Земља је изашла као победник у Галактичком рату, доносећи мир и хармонију цивилизацијама које живе међу звездама. Као резултат тога, Хеллдиверс су ослобођени дужности и почела је нова ера позната као Велика демократизација.

Технолошки напредак

Са знањем стеченим од Илумината, технологија је цветала на Супер Земљи. Откриће Е-710 у лешевима Терминида довело је до развоја напредних пољопривредних техника.

Повратак хаоса

Међутим, мир на Супер Земљи био је кратког даха. Терминиди су се ослободили контроле човечанства и раширили по планетама Сунчевог система. Истовремено, нова претња позната као Аутоматон појавила се са запада, док су Терминиди правили пустош на истоку. Као одговор, Хеллдиверс су позвани назад у акцију како би ставили тачку на инвазионе снаге и поново ослободили Супер Земљу.

Ваша улога пакла

Као играч, преузимате улогу Хеллдивер-а у Хеллдивер-у 2. Ваша мисија је да се уједините са другим Хеллдивер-има и радите као тим у борби против инфестације буба и поремети планове робота скитница. Спустите се на планете које контролишу Терминиди и аутомати, смањите њихов број, демонтирајте њихову пропаганду и окончајте овај нови Галактички рат.

Закључак

У Хеллдивер 2, борба за Супер Земљу се наставља. Као Хеллдивер, имате прилику да играте кључну улогу у ослобађању планета од нападачких сила. Уједините се са својим колегама Хеллдиверсима, направите стратегију и ставите тачку на хаос. Судбина Супер Земље је у вашим рукама.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости