Новости

November 1, 2023

Хонкаи: Стар Раил спонзорише кинеске тимове на ТИ12, нуди награде Стеллар Јаде

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Хонкаи: Стар Раил, хваљена свемирска фантазија РПГ коју је развио ХоИоверсе, спонзорисао је оба кинеска тима за Тхе Интернатионал 2023 (ТИ12). Као део промоције, покренули су кампању нудећи "бесплатан" Стеллар Јаде играчима на основу тога како су се тимови пласирали на догађај.

Хонкаи: Стар Раил спонзорише кинеске тимове на ТИ12, нуди награде Стеллар Јаде

Стеллар Јаде Ревардс

На основу кампање, играчи би добили између 100 и 1000 Стеллар Јаде у зависности од перформанси Азуре Раи или ЛГД Гаминг. Није прецизирано да ли ће се вредности сабрати ако се обе екипе пласирају унутар бодова.

ЛГД Гаминг и Азуре Раи су завршили на 3. и 5. месту, што значи да ће Хонкаи: Стар Раил морати да исплати најмање 600, а можда и 1100 Стеллар Јаде играчима.

Детаљи о спонзорству

Обим споразума оба тима са Хонкаи: Стар Раил остаје неоткривен, иако је бренд Хонкаи: Стар Раил-а био истакнуто истакнут на дресовима оба тима.

„ЛГД Гаминг и Хонкаи: Стар Раил су званично постигли сарадњу! Хонкаи: Стар Раил ће спонзорисати ЛГД Дота 2 дивизију да се такмичи у ТИ 2023. Нека нас ово путовање води ка звездама!" - гласио је превод ЛГД-овог поста.

Дистрибуција награда

Награде се деле почевши од данас до 15. новембра у 6:00 ујутро и доступне су путем система слања порука у игри.

Хонкаи: Јединствени приступ Стар Раил-а

Вреди напоменути да је неуобичајено да мобилна игра као што је Хонкаи: Стар Раил спонзорише еспорт тимове. Игра чак не нуди ни ПвП режим и чисто је нетакмичарска ПвЕ забава. Међутим, ово спонзорство је у складу са репутацијом ХоИоверсе-а као једног од водећих кинеских програмера игара и пружа прилику за промоцију игре на престижном еспорт догађају. Дугорочни планови за Хонкаи: Стар Раил-ова еспорт спонзорства су још увек нејасни, али ће сигурно изложити тврдоглаве Дота 2 фанове жанру мобилних игара.

Нове сарадње у Дота 2 сцени

Са укидањем Дота Про Цирцуит-а у наредној години, турнири трећих страна би могли постати распрострањенији у домену Дота 2 еспорта. Ово отвара могућност да игре попут Хонкаи: Стар Раил и Генсхин Импацт, још једне игре коју је развио ХоИоверсе, не само да спонзоришу тимове већ и читаве Дота 2 турнире. Ова спонзорства би могла да укажу на све веће преклапање између повремених наслова игара и еспорт сектора.

Овај утицај даље показује ентузијазам за ове мобилне игре унутар Дота 2 заједнице. Професионални играч Ванг "Аме" Чуњу је раније ове године представио косплеј лика Генсхин Импацт-а, Чајлда, а играч ВАЛОРАНТ-а је чак изгубио меч да би дао предност Хонкаи: Стар Раил-у.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости