Новости

November 8, 2023

Хоће ли се Џонси вратити у Фортните ОГ? Могућности и спекулације

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Фортните Јонсеи је најпознатији лик у игри, познат по својим различитим скиновима и централној улози у Фортните-у. Многи играчи се питају да ли ће се Јонсеи вратити у Фортните ОГ.

Хоће ли се Џонси вратити у Фортните ОГ? Могућности и спекулације

Џонсијева историја

Џонси се први пут појавио у првом поглављу Фортните-а као подразумевани лик. Временом је стекао популарност и постао кључни део Фортните предања. У другом поглављу преузео је улогу агента Џонсија и имао више верзија себе у једној ПОИ.

Џонсијево одсуство у трећем поглављу

У трећем поглављу, Џонси није био главни играч у историји игре, остављајући обожаваоце да доводе у питање његов повратак за препородну ОГ сезону.

Џонсијево присуство на мапи

Мало је вероватно да ће се Јонсеи појавити на мапи као један од Фортните НПЦ-ова. Поглавље 1 није користило НПЦ на исти начин као модерна игра.

Џонси у продавници

Постоји велика вероватноћа да ће нова верзија Џонсија бити пуштена у продавницу током сезоне. Ове варијације лика су увек популарне, а изглед из првог поглавља изгледа вероватан.

Џонси у догађају у игри

Очекује се да ће сезона ОГ Фортните у Поглављу 4 завршити догађајем у игри. Могуће је да ћемо видети агента Џонсија или неку другу варијанту да се појави током овог догађаја. Детаљи тек треба да буду откривени.

Закључак

Док је Јонсијев повратак у Фортните ОГ неизвестан, постоје назнаке да би се могао вратити у неком облику. Било да се ради о новом скину у продавници или улози у догађају у игрици, фанови ће морати да сачекају и виде шта будућност доноси за Џонсија.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости