Цасумо Еспортс обнавља своје бонус понуде

Новости

2022-08-25

Цасумо Еспортс, чији је власник и којим управља Цасумо Сервицес Лимитед, је међу најпопуларнијим сајтовима за клађење на еСпорт. Међу главним разлозима за његово одобрење је то што нуди импресиван низ тржишта клађења на еСпорт. Поред тога, провајдер клађења је лиценциран у неколико јурисдикција, што га чини доступним не само играчима из свих крајева света, већ и поузданим Сајт за еСпорт игре

Цасумо Еспортс обнавља своје бонус понуде

Међутим, кладионица се недавно суочила са неколико изазова, од којих већина потиче од повећане конкуренције у индустрији. У покушају да се издвоји од конкуренције, компанија је увела низ нових бонус понуда док је истовремено побољшавала постојеће.

Бонус за регистрацију

Бонус за регистрацију је примарни подстицај који користи Цасумо да привуку нове играче на своју платформу. Бонус за регистрацију, познат и као бонус добродошлице, био је релативно мањи од онога што нуде конкуренти. Као резултат тога, Цасумо Сервицес Лимитед је видео да је најбоље да побољша своју понуду и оде корак даље како би је учинио бољом него што већина стручњака сматра индустријским стандардом.

У јулу 2022, Цасумо је то учинио понуда бонуса добродошлице од 100% првог депозита за све нове играче. Међутим, овај бонус је био ограничен на 100 фунти. Бонус се може користити за клађење на готово сва еСпорт тржишта клађења која се нуде на платформи. Нови бонус за регистрацију долази са захтевом за клађење од само к30.

Преузимање бонуса је сада једноставно као регистрација, праћење одговарајућих корака, активирање бонуса и депоновање не мање од £10. Бонус ће тада бити депонован директно на бонус рачун. Треба напоменути да износ бонуса добродошлице може варирати у земљама у којима послује Цасумо провајдер клађења.

Бонус на други депозит

Друга депозит бонус је једна од нових бонус понуда за Цасумо еСпортс. Провајдер клађења је међу реткима у индустрији који нуде такав бонус за клађење на еСпорт. Понуда је осмишљена да привуче нове играче који можда нису имали среће да наставе да покушавају срећу тако што ће уплатити још један депозит. Износ бонуса је чак бољи од бонуса добродошлице. 

Купци могу добити 100% свог депозита, ограниченог на 300 фунти. Међутим, услови клађења су слични онима за бонус добродошлице. Бонус понуда такође истиче у року од 30 дана од доделе.

Оддс Боостс

Још један помало неконвенционалан бонус, који је обично уобичајен на најбољим сајтовима за клађење на еСпортс, представљен на Цасумо еСпортс сајту за клађење су повећане квоте. У идеалном случају, повећане квоте се односе на шансе да се меч повећа за одређене прилике, што резултира повећањем потенцијалних добитака. Понуда се додељује играчима који дају одређене опкладе на одређене мечеве који се квалификују за повећање.

Побољшане квоте се нуде само у ограниченим периодима. Средства из других бонус понуда не могу се користити за клађење на мечеве са повећаним квотама. Повећане квоте такође не могу бити део акумулиране опкладе на е-Спортове.

Измењени услови и одредбе бонуса

Поред увођења нових бонус понуда и побољшања неких постојећих, Цасумо Сервицес Лимитед је такође ревидирао услове и одредбе бонуса. На пример, играчи могу добити бонусе само ако се могу пратити до оригиналне придружене везе послате за понуде. У већини случајева, прихватљивим партнерским везама може се приступити путем форума, дељења линкова, препорука путем е-поште и одобрених партнерских веб локација. Кориснички налози такође морају бити верификовани пре бонуси може бити награђен.

Какви су били ефекти промена?

Према речима менаџмента Цасума, промене су позитивне и дају очекиване резултате, али споро. Овај подстицај ће привући више играча на веб локацију и, уз бонус на други депозит, осигурати да нови купци постану дугорочни лојални купци.

Цасумо Сервицес Лимитед окривљује споро повећање нових купаца због недостатка знања о најновијим понудама. Бонус понуде су још релативно нове да би имале велики утицај. Међутим, компанија је оптимистична да ће њене маркетиншке стратегије функционисати и помоћи у повећању свог тржишног удела у индустрији клађења на еСпорт.

Друге Цасумо маркетиншке стратегије

Увођење нових бонус понуда није била само Цасумова маркетиншка стратегија. Други канал на којем стално раде је аффилиате маркетинг. Цасумо је значајно повећао провизије које нуде њихови придружени трговци, подстичући их да још више раде на усмеравању саобраћаја на сајт за клађење. Тренутна стопа провизије иде до чак 45% депозита направљених за више од 41 клијента месечно.

Друга стратегија укључује препоруке корисника, где корисници добијају атрактивне бонусе за сваког депонованог корисника кога позову на сајт за клађење. У идеалном случају, то све постојеће кориснике чини потенцијалним трговцима компаније. Нажалост, компанија још није открила информације о ефикасности своје партнерске маркетиншке стратегије. Међутим, судећи по узбуђењу на већини Цасумо форума, чини се да су придружени трговци добро намамљени да раде за провизије.

Најновије вести

Најновије вести о клађењу на СтарЦрафт ИИ
2022-09-15

Најновије вести о клађењу на СтарЦрафт ИИ

Новости