Новости

February 13, 2024

Јашите немртве сталне коње и завршите задатке у Тхе Легенд оф Зелда: Теарс оф тхе Кингдом

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Тхе Легенд оф Зелда: Теарс оф тхе Кингдом, играчи имају прилику да јашу кошчате, немртве коње зване Сталхорсес. Иако није тако брз или прилагодљив као обични коњи, проналажење и јахање Сталхорсеа може бити забавно искуство у игри.

Јашите немртве сталне коње и завршите задатке у Тхе Легенд оф Зелда: Теарс оф тхе Кингдом

Финдинг Сталхорсес

Да би пронашли Сталхорсе-а, играчи треба да се упуте до рушевина парка Санидин на координатама -1645, -0684, 0136. Ова скелетна створења се појављују само ноћу, тако да ако је још дан, играчи могу запалити логорску ватру бацањем дрва и кремена на земљу и ударајући га металним оружјем да брзо прође време.

Хватање Сталхорсеа

Када дође месец, Сталхорсес ће се изнести близу западне стране рушевина. Играчи се могу пришуњати једном или користити параглајдер да долете до њега. За разлику од обичних коња, Сталхорсес не треба да се умирују пре јахања.

Регистрација Сталхорсес

Нажалост, играчи не могу да региструју Сталхорсе у стабилном систему. Када се приближи штали, коњушник ће реаговати са страхом и нема могућности да региструје Сталхорсе.

Захтев коњске гарде

Међутим, још увек постоји употреба за Сталхорсе. Коњушница по имену Тофа у штали на периферији, која се налази на координатама -1445, -1251, 0034, заинтересована је да види коња костура изблиза. Играчи могу довести Сталхорсе у Тоффу да започну задатак 'Захтев чувара коња'. Јахањем Сталхорсе-а до штале и приближавањем Тоффи, играчи ће покренути оквир за дијалог и добити награду од 50 рупија и пони поен.

Закључак

Док Сталхорсес не могу да се чувају или региструју као обични коњи, они пружају јединствено и корисно искуство у Тхе Легенд оф Зелда: Теарс оф тхе Кингдом. Играчи могу да пронађу и јашу ова немртва створења, па чак и да заврше потрагу за посебну награду. Дакле, оседлајте се и упустите се у авантуру са Сталхорсеом данас!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости