Новости

November 9, 2023

Јонеси'с Ретурн: Будућност Фортните ОГ

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Фортните Јонеси је најпознатији лик у игри, препознат од стране играча широм света. Као централни лик Фортните-а, многи играчи су радознали да ли ће се Јонеси вратити у Фортните ОГ.

Јонеси'с Ретурн: Будућност Фортните ОГ

Јонесијево путовање

Џонси се први пут појавио у првом поглављу игре као подразумевани лик. У почетку је био само један од многих ликова које су играчи могли да бирају ако немају кожу. Међутим, током времена, Џонси је стекао популарност и постао саставни део Фортните предања. Добио је додатне коже и варијације, освајајући срца обожаватеља.

Будућност Џонсија

У другом поглављу, Џонси је преузео главну улогу агента Џонса. Појавио се у више верзија и чак је заузео једну ПОИ. Међутим, у трећем поглављу, он није играо значајну улогу у историји игре, остављајући фанове да се питају да ли ће се вратити за препородну ОГ сезону.

Јонесијево присуство

Иако се Џонси можда неће појавити на мапи као НПЦ, велика је вероватноћа да ће нова верзија Џонсија бити представљена у продавници у игри током сезоне. Ове варијације карактера су увек популарне међу играчима, а враћање на Поглавље 1 изгледа вероватно.

Догађај препорода

Очекује се да ће сезона ОГ Фортните у поглављу 4 бити завршена узбудљивим догађајем у игри. Могуће је да ће агент Џонси или друга варијанта лика играти кључну улогу у овом догађају, враћајући играче назад у Црну рупу и отварајући ново поглавље Фортните-а.

У закључку, док је Џонсијев повратак у Фортните ОГ неизвестан, његов утицај на историју и популарност игре не може се порећи. Обожаваоци жељно ишчекују све вести или ажурирања у вези са његовим потенцијалним повратком.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости