Новости

December 15, 2022

10Бет у светлу еспортског клађења

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Платформа за онлајн клађење 10Бет је спремна да направи нови зарон у својој понуди након најновијег пораста клађења на еспорт. Компанија која је покренута 2003. одувек је прихватила културу не журења са новим трендовима. Међутим, кад год коначно ускочи у ред, обично заузима водећу позицију, захваљујући свом препознатљивом истраживању и прецизном извођењу.

10Бет у светлу еспортског клађења

Сада, скоро три године након што је клађење на еспорт постало уобичајено, 10Бет има све спремно да задовољи ново тржиште. Упркос томе што су друге веб странице за клађење на еспорту изашле на тржиште пре њега, 10Бет има кључне предности које му помажу да оствари свој удео када уђе алл-ин.

Широко глобално тржиште

У свом недавном таласу раста, 10Бет је био у офанзиви да прошири своју јурисдикцију, посебно у Арици. Поставио је продавнице у Кенији, Гани, Танзанији, Замбији и Демократској Републици Конго међу другим афричким нацијама. Тај потез је темпиран да се поклопи са растућом интернет конективношћу на тржишту.

За разлику од других провајдера којима се може приступити из ових земаља, али нису лиценцирани у њима, 10Бет је желео да набави локалне лиценце у сваком региону. Ово олакшава локалним трговцима поверење. Штавише, ова експанзија је видела да провајдери праве веб странице по мери у свакој земљи, као што је понуда подршке на локалним језицима и прихватање локалних валута и начина плаћања.

Као углавном присутни провајдер, многи људи у овим земљама ће узети 10Бет као један од најбољих сајтова за клађење на еспорт када коначно уведе ове игре на своја тржишта клађења.

Бројни начини плаћања

Да би одговарао љубитељима еспорта у земљама у којима послује, 10Бет је намерно радио на томе да се укључи као многи провајдери плаћања могуће. Локалне опције трансфера новца олакшавају играчима да обављају трансакције без много скривених трошкова. У Кенији, на пример, провајдер прихвата плаћања преко М-Песа, мобилне услуге трансфера новца коју користи више од 90% власника мобилних телефона.

криптовалута је још једна плодна област за 10Бет да преузме клијенте. Одсуство централног регулаторног органа чини криптовалуте попут Битцоина и Етхереума прилично стабилним. Они су такође сигуран начин да се људи баве активностима клађења без откривања своје локације. С обзиром на то како играчи воле своју приватност, коришћење ове опције плаћања чини 10бет омиљеним многим играчима.

Динамична веб локација

Богатство од око 20 година искуства у индустрији значи да 10Бет познаје сваки кутак џунгле за клађење. Током свог периода постојања, сајт 10Бет никада није деловао застарело. Тим стручњака задржао је своју једноставност и функционалност чак и када додају више ставки на тржиште клађења.

Увођење тржишта клађења на еспорт ни на који начин не угрожава квалитет веб странице 10Бет. Корисници воле како је лако пронаћи своју конкуренцију по избору на сајту који има толико артикала у понуди.

Бројни догађаји клађења

Индустрија еспорта је изузетно порасла у последње време. Земље попут Јужне Кореје, Кине, Јужне Африке, Италије, Данске, Русије, Непала и Украјине сада признају еспорт и спорт. Нови талас је покренут континуитетом еспорта када је већина других активности затворена мерама сузбијања коронавируса.

Овај развој је подстакао еспортс такмичења како по броју догађаја тако и по наградној торбици. Са толико тога што се дешава, све је више људи који се занимају за еспорт. Ово заузврат доводи до већег броја људи који су спремни да учествују у таквим догађајима. Позорница је тако постављена за 10Бет да задовољи тржиште потражње које већ цвета.

Спонзорство и будућност

10Бетс израчуната кретања на тржиштима клађења је ствар од интереса за све заинтересоване стране у индустрији. Тхе најбољи рецензенти сајтова за клађење на еспорт често користе ранг као стандард за процену других сајтова. Ово произилази из посвећености провајдера клађења квалитету уместо квантитету на сваком тржишту на које се упушта.

Како еспорт наставља да се развија, 10Бет ће такође истраживати путеве на којима може да буде партнер са различитим заинтересованим странама у индустрији. Добро је спреман да постане спонзор тима, спонзор такмичења или партнер за клађење за различите лиге.

Убудуће, играчи могу очекивати да виде тржишта клађења на еспорт на 10Бет-у за сва главна такмичења у видео играма. ФИФА, видео верзија глобално популарне фудбалске игре, један је од водећих наслова на тржиштима клађења у еспорту. Играчима је лако кладити се јер су основе игре сличне онима у традиционалној фудбалској игри.

МОБА и ФПС наслови такође добијају на снази међу навијачима и кладионицима. Цалл оф Дути, ЦС: ГО, Дота 2, Фортните, Оверватцх и НБА 2К су све главне опције клађења које ће се свидети играчима. Све већа учесталост турнира поставља основу за клађење током целе године и 24 сата.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости